Добър ден!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Mega
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
Контакти:

Мнение от Mega »

xepa написа:QUOTE(xepa @ Apr 10 2008, 04:17 PM) Защото не смятам, че е редно след като има хора от екипа онлайн да се крият. Щом си на форума значи ще бачкаш и хората ще знаят, че има кой да се грижи за реда. Ако те няма- значи те няма. А щом е забранено за нас ще е забранено и за вас.

Бутон "Докладвай"? За какво? И къде пише, че го има?
Aми аз не съм от екипа, а пък не обичам другите потребители да виждат дали съм онлайн, кои теми и чии профили разглеждам.

А това е от днес:
QUOTE(xepa)2.4. Автор на Темата: Всеки Потребител, който отваря Нова Тема е нейн автор. Авторът на дадена тема се задължава да определя в отварящия темата текст рамките на дискусията, която ще се води в темата. Това може да е конкретно зададен въпрос (в този случай се рамкира предметът и параметрите на търсените отговори), определяне на проблемна област (задава се обект на дискусията и времеви или други рамки) или друго. Авторът на темата има правото да се обръща към Екипа на Форума чрез Лично Съобщение (или посредством бутона "Докладвай") и да иска промяната или премахването на мнение на Потребител в неговата тема, на основание, че той не е по темата или се отклонява от нея. Екипът преценява доколко искането е основателно и ще взима мерки по своя преценка.[/quote]
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

На Рояла аз го махнах и причината е проста, мулти във форума е забранено. Не може да е сред най-активните писачи със забрана за писане. Ако ще му се спира нещо да е като хората, а не наужким
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Mega - не харесваш, не посещаваш. Като главен администратор на този форум имам възможност да определям правилата и те са такива.
Другото е моя грешка която ще поправя, благодаря че ми я посочи.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

евала Хера :) пак си тук, и пак с гръм и трясък се появяваш :)

П.П. Добър ден бтв :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Mega
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
Контакти:

Мнение от Mega »

xepa написа:Цитат(xepa @ Apr 10 2008, 04:47 PM) Mega - не харесваш, не посещаваш. Като главен администратор на този форум имам възможност да определям правилата и те са такива.
Другото е моя грешка която ще поправя, благодаря че ми я посочи.
Както и да е, твоя си работа, не е мой форума, та да давам акъл... Нали съвсем случайно част от правилата в онази тема не са копи-пейстнати от някъде?
Последна промяна от Mega на чет апр 10, 2008 6:11 pm, променено общо 1 път.
Причина: ×àñò äà, íå âèæäàì ïðè÷èíà äà îòêðèâàìå òîïëàòà âîäà. Ïî ôîðóìèòå ïðàâèëàòà â ñúùíîñòòà ñè ñà åäíàêâè, âñå ïàê ãîâîðèì çà åäíà è ñúùà ñõåìà. Íàøèòå ïðàâèëà ñ îñíîâàòà ñè ñà ïîäîáíè íà òåçè íà äðóãè ôîðóìè è ÷àñòè÷íî ñà ïðèãîäåíè çà Áóëôëèéò.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Я[(,)сори, че пропуснах запетайката, за миг се почувствах селянче)] чувствам се така все едно някой ми е изсмукал мозъка със сламка, но ми допада, евала ;)

PS: Но все пак ако има някаква дейтабейс запазете старите ми мнения, един ден може да изкарате много пари ...
Последна промяна от JackDaniels на чет апр 10, 2008 6:10 pm, променено общо 1 път.
Причина: Õåðà: Èìàì áåêúï îò ñíîùè. Ñïåöèàëíî ùå ãî äðúïíà íà ìàøèíàòà ñè :)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

xepa написа:Цитат(xepa @ Apr 10 2008, 03:27 PM) [off] ender о-о-о-о-о ЛИБОФ! Лонг тайм но сии ... брада пуснах да та жалея, че се изгуби от хоризонта :) [/off]
[off] xepa, како, о БОГИНЬО и админке моя! true, true - отдавна не съм бил на море... Иначе обиколих земята, та сега идвам от другия хоризонт...
Ти кажи сега по-важното, а именно кога ще те черпя една бира?[/off]
Последна промяна от ender на чет апр 10, 2008 6:11 pm, променено общо 1 път.
Причина: Õåðà: Óòðå ñúì â Êèòàéñêèÿ âå÷åðòà. Àêî èìàø âðåìå ìèíè- àç ùå ïî÷åðïÿ :)
Non est ad astra mollis e terris via!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Хммм ... Хера, а аз като съм го направил да ме логва автоматично в акаунта ... Все съм си така скрит :) То му се губи смисъла, като ще съм само аз :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Calgary_Flames
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 24, 2007 5:40 pm
Контакти:

Мнение от Calgary_Flames »

Има ли начин да се върне темата в офф-а за футболния отбор, защото се бях постарал доста за да я направя прегледна и сега се чувствам мега деморализиран да я съчинявам отново?!
Последна промяна от Calgary_Flames на чет апр 10, 2008 6:54 pm, променено общо 1 път.
[color=#ff0000][url=http://kovachitza.miniville.fr/]please visit my city[/url][/color]

[b]Chasing the man you cant see, so just walk away and let him be
He's got a shot gun so go back home
Cuz you'll never get Mr.Jones

Цитат[/b]те тия всичките са някви рецидивисти и социопати пуснати от санаториуми, затвор, ТВУ-та или от Люлин,защото никой нормален човек не иска да става контрольор :) :) :) [b][/quote]

[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”