Ем пак наи добрата битка за момента

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

JeisanX
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 08, 2008 7:40 am
Контакти:

Мнение от JeisanX »

http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=380946a

:crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:

Праите бекап ако искате много сам добар.Дано да не ре6и да си отма6тава че с 27000 точки на мини до 2 седмици нз каде 6е са криа по празниците.... :crazy_pilot:
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Браво бе умори ми донора,са ше ми стане и зелен и аз кой ше бия :( то се е видело че ше ставам началник мина :)
иначе за отмъштаване не се бой тоя готи не обръща никакво внимание на ацц-то си та ако ше и на 270к с мини да е пак ше се влачи надоло.
Hell was full so...
i came back!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

На теб ще ти позеленее, на други тепърва ще става бял :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Докат' някой се точат, Джейсъна действа деа :) . Чудно как беше пропуснал да сейвне днес... а се знаеше точната му секунда на кацане обикновено. Язък, че е сбаран по лесния начин. Пфууу :) .
Последна промяна от LoaD на чет апр 10, 2008 11:01 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Понеже до сега не съм играл във втора и нещо ми направи впечатление...та въпроса ми е като битката завърши с равенство не оставя рециклаж така ли :p140: :p140: ??
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не разбира се. Затова е миньорска вселена, за да може да се цъка само на голямо. То ако оставяше, всеки щеше да прави равенства ....
Джейсан, изобщо не си добър, защото ако беше добър, щеше да пусне рециклаж от това равенство ...
Иначе битката радва окото. Наистина е красиво мазало.
Емо, не, че нещо, ама нали си про, което играе от преди създаването на булфа ? /малко майтапче, надявам се, да не се обидиш .../
Нормално е да пусне рециклаж, но да не го покаже. Все пак е стария скин, както и старата система за битки. Това, мисля, е достатъчно обяснение
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
JeisanX
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 08, 2008 7:40 am
Контакти:

Мнение от JeisanX »

Ех тоа рециклаж колко е каде е си4ко си сабрах пак без 180 000 газ

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

1794724 метал
105276 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
1689448 кристали
897362 газ.

38016 метал
1727464 кристали
134520 газ

0 метал
0 кристали
781850 газ.

0 метал
0 кристали
600000 газ

0 метал
0 кристали
181850 газ.
:lol: :a013: :bravo: :crazy_pilot:
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Начи никъде не съм казвал че съм про...да играл съм 1ви рунд влелена 1, 3ти рунд мисля пак 1ва...и тази година 7ми рунд на 1ва където беше вече с новите доклади за тея години мисля че е нормално да съм позабравил някои неща...и не ми изглежда нормално да не изпише колко е рециклажа но може би това е защото булфлийтърското ми мислене не е толкова развито. Иначе по темата битката на barramundi ми хареса повече нищо че там корабите бяха по-малко (в никакъв случай не казвам че и тази е лоша просто изразявам мнение ;) )

Ае успех.
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

0 метал
0 кристали
181850 газ

0 метал