в първа си бия ламите щото не играя сериозно
битка от спийда съм сложил по-горе, щяха и повече да са, ако имаше кой да ме посрещне...мм шанс
а ти я кажи някакъв ник в някоя вселена, може да те посетя
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
messiah написа:Цитат(messiah @ Apr 6 2008, 06:31 PM) завист...мда...да можех и аз да съм чудовището на детмача....да събирам рецове през детмача и тогава да превземам класациите...![]()
![]()
![]()
в първа си бия ламите щото не играя сериозно
битка от спийда съм сложил по-горе, щяха и повече да са, ако имаше кой да ме посрещне...мм шанс
а ти я кажи някакъв ник в някоя вселена, може да те посетя![]()
otev написа:QUOTE(otev @ Apr 6 2008, 06:53 PM) da .,da.... MOJE6E ..... ama ne si... proveri mi war to4kite predi da komantira6........ evala na igar4i koto venio, sea no evil, sauza smerhc, na6iat sauz......... i na vsi4ki koito rundove nared igraiat sas edno i sa6to ime i se gordeat s negao. na "GEROI" koito vseki rund si smeniat nika POVE4E NEMA da PI6A TUK.... NEMA SMISAL.... az iskam da se zabavliavam v igata , ne da spora sas vsi4ki koito se mislat za supergeroi..... tuk sam se zapoznal sas mnogo dobri mom4eta i momi4eta i iskam da gi pozdrava i da ima pojelaia priatno igra .... na FORUMNITE BOICI-ne me interesuvate.... xora kato nas pravat igarata interesna- pobedili ili pobedeni....... vsi4ki 4akat s interes novini za nes , ne ot vas. ... va6ite komentari sa edni i sa6ti vinagi, v tex nema ni6to interesno..... NIE SME ATRAKCIATA, BITKITE SA VINAGI OKOLO NAS, KOMENTARITE SA ZA NAS.. XAXAXAX a vie si zlobeete ..........
да и аз този рунд в детмача направих 6 дини за 5 дниMaat написа:Цитат(Maat @ Apr 6 2008, 07:01 PM) отев, и още тогава ти казах, чее тъпо да чакате последните часове от детмача за да се сбиите.Още повече се излагаш като се хвалиш как през детмача си направил 9к унита.
Да, кацна до мен и си преместих флота.Не съм като психараНо и за двама ни бе 100 пъти по-изгодно да сме съюзници, от колкото врагове.