Съюз Пургатори

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Битките са много добри - поздравления .
За Пургатори мога да кажа : в сегашния си вид в спиида е много добър съюз и не мисля че трябва са се подценява и да не се уважава присъствието му в тази вселена, колкото е по голям един съюз толкова повече удари има по него или казано ачик-ачик : време е да се направи нещо в тази насока и минималната бройка в съюзите да бъде завишена както и да се регистрират в началото на рунда ( пр. първите 20 дни )
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
nabora
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 18, 2008 8:57 am
Контакти:

Мнение от nabora »

Ivo_MuSakata написа:Цитат(Ivo_MuSakata @ Apr 5 2008, 06:13 PM) За отев няма какво да коментирам Пургатори го признавам за съюз още когато беше в Уни 1 , но Бат Отев 3-рунда ако не се лъжа в Спееда се Каса това момче срам нема тоест кво момче Той и на близо 50 години! :lol: :lol: :lol: :lol:
Успех !!!

Ивчо не мислиш ли че си малко жалък .. :c022: Не мислех,че можеш да кажеш такова нещо за отев след като беше занулен и пак те победи по флота ??? Мисля че си спомням мн добре как накрая излизна с 40 к кръстаци .... :bravo: ти как мислиш така ли беше ? :c022:
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

хахахаах накрая през детмача ахахахаха
otev
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 01, 2007 4:29 pm
Контакти:

Мнение от otev »

Maat написа:Цитат(Maat @ Apr 6 2008, 12:54 PM) Лил, увжавам те като човек, но понякога се излагаш доста.
Както казах, силни сте като не ви нападат.Не еднократно ме блокираш на скайп за това, че този рунд не бях с теб, а против теб и съюза ти.Същото се отнася и за отев.
Станахте първи и това е факт, породен от редица обстоятелства.Не исках да си гоня хората, бях болен и заспах много преди 04:00.А също така ти даже не беше член на този съюз.Стана такъв 9 часа преди официалния край на рунда.
Само да те попитам така .. да вметна де... ъъъ към колко души, които са направили логин през последните 13 дни ти литна ... и то не да им транспортираш рециклажа, а да ги атакуваш (за миналия рунд говоря) :)
До колкото знам и атаки по теб не са летели от момента в който ти заминаха 2 от планетките, поради издънка ( моя грешка беше :) ти си знаеш за какво говоря ).
Отев направи много повече и това няма как да го отрека.Но този рунд просто не бе оставен да се развие като миналия.
btw. Не еднократно ме навиваха да летя по теб към края на рунда - казвах ти го и тогава.Много големи интриганти имаше, които искаха зрелище на чужд гръб.За добро или за лошо говорих с въркулака в началото на тоя рунд и ми спомена някои работи, дали лъже или не, мога само да гадая.
think about it ;)

edinstvenata pri4ina poradi koiato ne ti nabix kan4eto predniat rund se kazva MELINA. mai si zabravil 4e ima6e jalto po ga6tite kogato kacnax do teb.... aaman ot geroi -predateli..
otev
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от otev »

messiah написа:Цитат(messiah @ Apr 6 2008, 05:41 PM) хахахаах накрая през детмача ахахахаха
a na teb da ti kaja za da ti svetne.... parvite dumi koito napisa MUSAKATA kogato se varna v sauza bexa... AAAAAAAAA TOI IMA POVE4E FLOT OT MEN.... moje da proveri6.... i be6e adski prav xaxaxa
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

тук сагата започна да ми напомня на този съвремена форма на цирк ( http://www.wwe.com/shows/smackdown/ )
само дето, там поне има откровението на един театър, и верно са си добри артисти.....
Последна промяна от CORWIN на нед апр 06, 2008 4:56 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
messiah
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от messiah »

и така може да е било, но 40к кръстове извади чак през детмача
otev
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от otev »

messiah написа:Цитат(messiah @ Apr 6 2008, 05:56 PM) и така може да е било, но 40к кръстове извади чак през детмача

xaxaxaxa 4uvstvam nekava zavist.... lai si ne mi pre4i6.... a za sledva6tiat det ma4 imax 9000 unita... xaide napravi i ti tolkova i mi se poxvali ...
messiah
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от messiah »

otev написа:Цитат(otev @ Apr 6 2008, 05:59 PM) xaxaxaxa 4uvstvam nekava zavist.... lai si ne mi pre4i6.... a za sledva6tiat det ma4 imax 9000 unita... xaide napravi i ti tolkova i mi se poxvali ...
нямам думи просто, усещаш ли какво каза :lol: :lol: :lol:
dzN
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 22, 2007 5:23 pm
Контакти:

Мнение от dzN »

messiah написа:QUOTE(messiah @ Apr 6 2008, 05:56 PM) и така може да е било, но 40к кръстове извади чак през детмача
Хехе дразниш с такива коментари бе лек...
И аз виждам завист в коментара ти като otev ...

Даи да ти видим сносните битки или ще дадеш докладите които биеш в 1ва мишкарите по на 5к точки и се мислиш за голяма работа недеи говори така .... чест и почетания към теб , но по леко го даваи ....
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”