kokala vs zoro_gtx part еди коя си

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Естествено, че не му е там. На всеки, дето е пред мен в класирането, не му е там мястото :lol: :) . Крайно време е админите да направят нещо по въпроса!
Последна промяна от LoaD на нед апр 06, 2008 12:05 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Абе Хафте ли си къв си кой беше ти за да обиждаш най-големия в тая игра?Аре ходи си там у Софията и да не съм те видел повече в тоя форум ОК?
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Малейййй събраха се край ще ме изядат в играта не можаха сега тук да ги видим.Само едно не мога да разбера - какво лошо сте видяли от мене , че да ми се зверите тук като някви мастийй.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

Е кокалче нищо лошо не съм видял от тебе а и нищо няма да ти правя то и да искам нема кво да ти направя ;)
само малко интрига да вкарам да натрупате спортна злоба!!
Гот ми е че всеки път като напиша нещо във форума и все има кои да ме нахрани!!
:lol:
Надявам се не си се засегнал от писанията ми ама не издаржах и трябваше да напиша нещо!!
;)
charovna

Мнение от charovna »

Такаааа, скъпи съфорумци, от снощи ми бодете очите с изказванията си, дето нямат нищо общо с битката. Страстите се разгарят повече, отколкото мога да понеса. За това сега ще ви локна темичката и ако някой иска да каже нещо по битката мога да ви я отключа. Аре успокойте малко топката!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”