kokala vs zoro_gtx part еди коя си

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

rallyrally
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от rallyrally »

X-man написа:QUOTE(X-man @ Apr 6 2008, 01:58 AM) Преди два рунда във втора ли ми говориш ? Я се опомни не по 2-3 по 20-30 бяха , единствения човек човек които ми взе 2 пъти ресурс по 200-300 к през рунда беше ДИОС за което го поздравих.След което станехме приятели с него.Виж какъв флот имах в преди дедмача и говори , има поне 15 човека които знаят и могат да потвърдят Мери , Карбанкал , РРстоянов , ВЕС , Диос и всички други от болдли , РОЯЛ и др.

"Стари съотборнико" ако не бяха тия хора дето ги изброй от съюза ти и 80 к точки нямаше да дигнеш.Да не ти разяснявам защо.Не е геройство да се криеш зад гащите на съюзниците си.Всички тия дето ги избро са се доказали с годините играчи класни.
Поздравление за зоро интересен рунд се е заформил само едно ми е интересно до кога ще издържи зоро.Успех пожелавам и на двамата играчи.

Незнам кои си , но не ми и пука.Нещо за разяснение моито момче когато влязах във Болдли бях на около 200к точки можеш да питаш диос тогава тои имаше около 17-18к скаути.Така че преди да пишеш виж дали инфото ти е сигурно.

И още нещо научи се как се цитири че като гледам не ти се отдава.

Спирам вече да пиша , коментираите темата , не какво е станало преди два рунда.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

X-Man, хубаво е, че Зоро се е опълчил, но едва ли ще издържи много без помощ. Радва окото, че сам човек се надига срещу 5ма от един съюз. Ще се радвам и да постигне нещо, но едва ли ще го оставят. Всеки от тези 5та от АНСР може да играе и знае как да се пази. Казах го снощи и на Рояла - ако всеки от тях се заеме с по една планета на Зоро и няма да го оставят да диша. Все пак помним какво стана, когато Рояла беше 1ви и всички го налазиха, макар че сега е малко по-различно :)
Късмет и на двете страни и да ни радват с класни битки /като казвам класни, не означава големи, може да е съвсем малка битка, но да играе достатъчно голяма роля/
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Я си направете една тема и се хвалете кой е по - по - най - ...
Моля тук да се пише САМО по битките на Zoro_GTX и ANSR. Очквам с нетърпение следващия епизод :74:
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

Опа здрасти кокалче мноо си силен тоя рунд бе човек чак лидер, :a013: направо ме е страх да ти пиша!!
Ама нали си знаеш че си мишок и просто не всички сме безделници като тебе иначе нещата нямаше да са подредени по този начин и Zoro нямаше да е сам!!
Айде със здраве момченце този рунд едва ли ще те тормозя въпреки че миналия рунд имаше повече късмет от всички играчи взети заедно и не би трябвало и този рунд да е така но времето ще покаже!
:)
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Най - добре ще е да отидеш да се застреляш в твоя случай друго няма да помогне и безделник ще викаш на майка си тъпо копеле.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
FACE_OFF

Мнение от FACE_OFF »

hafte написа:Цитат(hafte @ Apr 6 2008, 10:09 AM) ......
абе, Интриганте, от коя дупка излезе отново? как не ти стана ясно, че Трибуната НЕ Е МЯСТО, където да обиждаш?!?!?

а относно битката - естественно, че когато някой хване някой и има желание да го покаже - нека това е факт ...

успешно оправяне и на двамата :)
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от digitale »

Ех че си сладкодумен и си смел даже ама то вие селянчетата от провинцията всичките сте така!!
Аз няма да те храня ама че си безделник то е ясно то bulfleet който си има работа не играе по цял ден и цяла нощ!!

П.С.
Админчетата и модераторите злия кокал ви създаде работа фанете си я сваршете!!
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Какво ще правя си е лично моя работа и ти нямаш никакво право да ме критикуваш "гражданино" аре банирайте ме по - скоро обаче ама така , че изобщо да не мога да влизам , че да не му чета на тая утрепка мизериите.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ааа, айде да не се обиждаме на провинции, а!? - рекъл гордият софиянец и като дошъл краят на работната седмица, си заминал в родното село край столицата...
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от digitale »

Споко разбирачи!!
Джиткаите си кво се дразните се едно ви нахраних нещо просто знам що за мишка е кокалчето
2 месеца не посмя да посрещне в битка ни мен ни retro_fen искал да си запази мястото в класацията.
Браво запази го и понеже съм пич ти пожелавам и сега да го запазиш въпреки че не ти е там мястото
;)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”