X-man написа:QUOTE(X-man @ Apr 6 2008, 01:58 AM) Преди два рунда във втора ли ми говориш ? Я се опомни не по 2-3 по 20-30 бяха , единствения човек човек които ми взе 2 пъти ресурс по 200-300 к през рунда беше ДИОС за което го поздравих.След което станехме приятели с него.Виж какъв флот имах в преди дедмача и говори , има поне 15 човека които знаят и могат да потвърдят Мери , Карбанкал , РРстоянов , ВЕС , Диос и всички други от болдли , РОЯЛ и др.
"Стари съотборнико" ако не бяха тия хора дето ги изброй от съюза ти и 80 к точки нямаше да дигнеш.Да не ти разяснявам защо.Не е геройство да се криеш зад гащите на съюзниците си.Всички тия дето ги избро са се доказали с годините играчи класни.
Поздравление за зоро интересен рунд се е заформил само едно ми е интересно до кога ще издържи зоро.Успех пожелавам и на двамата играчи.
Незнам кои си , но не ми и пука.Нещо за разяснение моито момче когато влязах във Болдли бях на около 200к точки можеш да питаш диос тогава тои имаше около 17-18к скаути.Така че преди да пишеш виж дали инфото ти е сигурно.
И още нещо научи се как се цитири че като гледам не ти се отдава.
Спирам вече да пиша , коментираите темата , не какво е станало преди два рунда.