Съюз Пургатори

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

rosen_iliev1
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 27, 2008 6:54 am
Контакти:

Мнение от rosen_iliev1 »

seazar написа:Цитат(seazar @ Apr 4 2008, 12:33 PM) Добра темичка-саамо като погледнах и всяко второ мнение в нея е олигофренско и нищо друго освен мерене на п*шки
1.Год- не съм очаквал такова нещо от тебе. мислех ,че комуникирам с същество което притежава поне някакви елементи на интелект ,не на 14 годишен пубер...ако имаш желание знаеш къде да ме намериш даизясним някои работи
2.Относно другите , тука визирам ,джедая, ангела ...можехте спокойно да ни спестите "компетентните "си мнения,благодаря, но нямаше нужда от тях
3. росенчо, ти си бил голям мъж, да предлагаш дуел на некой на 60к ти като си 130к..,много сте силни бре...що не предложиш на некой на 200к?В съюза има хора на по 120-160к...

така като гледам ко стаа не на 60к, а на 90к-до утре може и да ме мине, а и се представя добре и ще извади бая флот, че може и да победи, ама не се знае! отколкото дуелите на по големите точки ще ги има стига да оцелея, щото е от ясно по ясно че силните флоти тоя рунд не са кой знай колко много, а да неговорим че бая от тях са и счупени вече! а относно года си ви направи на смях както си е по книгите от доста време не играя ама като гледам пак ще спирам щото само лаене и нищо друго!
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

lil написа:Цитат(lil @ Apr 4 2008, 01:43 PM) Обръщам се към Goda.Аз съм колонизирал на 1:150 и ще те нападам.Ако пак избягаш "велики воине" ,понеже гледам ,че такива са претенциите ти(ама май само във форума),нека всички си затворят устата по адрес на съюз Purgatory завинаги.И държа да отеблежа на многознайковците:Аз съм 390 к точки,той е 490 к и бяга.

и държа да отбележа... спай 16 струва 130 000 000 ресурс = 130 000 точки.

дигни го и пак ще поговорим за разлика в точките. ако го нямах сега щях да имам двойна флота на твоята. но не играя за да се хваля колко са ми корабчетата. играя щото ми харесва. ще бягам докато ми харесва. като преценя че съм достатъчно силен да те посрещна ще разбереш сам. до тогава може да ми буташ планетите. новите са почти на макс :)
lil
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 23, 2007 11:35 am
Контакти:

Мнение от lil »

Blood_God написа:QUOTE(Blood_God @ Apr 5 2008, 12:41 AM) и държа да отбележа... спай 16 струва 130 000 000 ресурс = 130 000 точки.

дигни го и пак ще поговорим за разлика в точките. ако го нямах сега щях да имам двойна флота на твоята. но не играя за да се хваля колко са ми корабчетата. играя щото ми харесва. ще бягам докато ми харесва. като преценя че съм достатъчно силен да те посрещна ще разбереш сам. до тогава може да ми буташ планетите. новите са почти на макс :)

От изписаните глупости по адрес на хора,които дори не познаваш съдя,че май няма голямо удоволствие у теб от играта.Не съм го очаквл това от теб.Мислех,че си разумен човек,но явно съм се излъгал щом слезе до това ниво.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Хаха. Наби ги и ко стана. "Ще видиш", "а помниш ли", "Е ся ше те атакувам, да не бягаш!". К'вото се чува винаги от набитите. Значи добре си си свършил работата!!! ;) А те можеха поне да се държат достойно. Ся нямат нито флоти, нито чест. И готино ли им е!? ;) .

Евалата на God_of_War. Най-вече за държанието му! Хаха - и ако пак намина през спийда да набия някого (ако е останала флота), да знаеш, че пак ще ти драсна ЛС за рециклажа :P . Успех!

lil... нападай го колкот искаш. Опуснал си влака, брат. Да си го бил, когато му е било времето. За глухите камбаната не бие по два пъти ;) . Ся можеш само да дрънкаш глупости, ама нали се сещаш, че юзърите като нас искат доклади от топа да гледат, не празни приказки. Айде бий и пускай да гледаме. Стига мрънка против световната конспирация ;) .

Много лудо раздвижване в топа... жалко, че няма вече журналисти да отразят грам поне нещичко :) .
Последна промяна от LoaD на пет апр 04, 2008 11:57 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Count_v
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 24, 2007 4:36 pm
Контакти:

Мнение от Count_v »

Видях че има много мнения за нашия саюз и много спам и реших и аз да си кажа мнението са Года и техния "велик" съюз! За мен той не е от най добрите играчи просто си седи и чака да го ударят, както се вижда и весо и отев сами му влезнаха, но избързаха според мен. Много добре ги знаем тези битки отдавна, а и на всички им е ясно какви са Уаргодс - винаги са имали 1 "рамо" направо си ги бутат от администраторите (има много примери за това, каквато и да е битката те винаги са на + и като ги бият също). Года сигурно живее за да я играе тази игра, да си налива пари в нея щом му се занимава какво като играел от 3г., и въпреки всичко си е мишок и МЕГА късметлия весо 100 пъти му влиза със звезди и нищо не му бута. А лордовете ги видяхме и терана, който се правеше на най-великия и слънчевия , на всеки си му идва реда по някое време :) . Аз играя играта за удоволствие , а не като някой, който живеят за да играят ;) , и се правят на велики , а всъщтност се пълни смешници ..... (ГОда и Лордовете)! Техният съюз е на моментните играчи, който е с мн точки го приемат, и после като го занулят -кой от къде е ;) , това е смешен съюз.

Приятна игра на всички по малко спам и повече интересни битки :) !!! :crazy_pilot:
:a013:
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

Тоя рунд Пургатори верно слаба работа. Само лил играе обаче си направи твърде много врагове и не може да се справи с тях...Отев се завърна към традициите си от 1вия рунд...
Весо и той го отнесе преди няколко дена :
Детайли
А ти Count_v ли си къв си преди да говориш глупости за администрацията вземи поразучи нещата. Хм и ако имаш проблеми с Уорлордс - понеделник към 3 наобяд на 3.176.9 литвай направо ;) Ако искаш за да е честно ще си махна половината флот :lol:
Даже за тебе 1/4 стига.. :lol:
п.п.сезаре да им дърпаш ушите ;)
Последна промяна от messiah на съб апр 05, 2008 4:48 pm, променено общо 1 път.
Hapk0Tuka
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 29, 2008 2:54 pm
Контакти:

Мнение от Hapk0Tuka »

д0бре Maat ...а к0й се 0смели да кр0и план0ве срещу първия !? ... я дайте други д0клади дет0 няк0й се бие с нег0 !? ... имаха шанс0вете си, в 0тделни ситуации пр0ст0 нямаха късмета к0йт0 им беше нужен ... сега тва че не са им излезнали сметките е друг0 нещ0...

пр0ст0 0тбелязвам, че не е н0рмалн0 да има п0дигравки срещу 0тев и вес0 същ0 и Лил, и да се смеете на нещ0, к0ет0 малцина (да не кажа че и няма к0й друг) ще направят ...

Вземете ги п0здравете бе уй0ви глави ... :dizzy:

Айде да ме накажат за израза ... ама си е така ! :c022:
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

Hapk0Tuka написа:Цитат(Hapk0Tuka @ Apr 5 2008, 05:49 PM) пр0ст0 0тбелязвам, че не е н0рмалн0 да има п0дигравки срещу 0тев и вес0 същ0 и Лил, и да се смеете на нещ0, к0ет0 малцина (да не кажа че и няма к0й друг) ще направят ...
Еми да малко са хората, които ще се размажат като мухи.... :lol:
Hapk0Tuka
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 29, 2008 2:54 pm
Контакти:

Мнение от Hapk0Tuka »

Ти си рядк0 пр0ст сам0 тва м0га да ти кажа... :a013: ... 0свен заяждания 0т вас нищ0 друг0 ...

айде б0ец0 бий там вселените не се занимавай с 0тев и др. те са далече 0т тв0ет0 звездн0 нив0 ... ;)
Последна промяна от Hapk0Tuka на съб апр 05, 2008 4:57 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Мнение от puhcho »

messiah написа:QUOTE(messiah @ Apr 5 2008, 05:53 PM) Еми да малко са хората, които ще се размажат като мухи.... :lol:
Е да ама са малко и хората които лежат само на името на съюза и връзките на Года...добре че все още има играчи като Отев Весо и Лил които играят по правилата а не облизват подметките на админите за да излизат напред в класацията... :girl_witch:
Обикновено не си търся белята, тя сама ме намира...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”