Sl1pKn07 написа:QUOTE(Sl1pKn07 @ Apr 5 2008, 11:39 AM) Браво MU_MU .. прекрасна битка.. а яни няма кво да се оправдава... зануленото си е занулено... "битките казват истината" ако не искаше тва да стане тряяше да чакаш сървъра...
Но все пак може да поискаш да ти се възтанови флота на обратна връзка... все пак ти не си виновен че е спрял сървъра а ти се е спяло....
Оф ама и ти как се исказа може да е имал друга работа аз например бях на работа и некой хора ми избиха трансовете кво да не хода на работа и да чакам сървара абе тая битка изобщо не и е мястото тука
И аз смятам, че не и е много мястото на тая битка тука. Ако беше при нормални условия щях да кажа, че е много хубава битка, въпроса е, че при нормални условия тя изобщо не би се състояла ! При нормални условия е това, което вече каза Яни - удря му няколкостотин транса докато Mu_Mu е онлайн Иначе бих поздравил Mu_Mu единствено за добрия флот, който е направил. Мисля сам той си дава сметка, че още е много далече от нивото на Яни като играч. Надявам се Коруин да отчете ненормалните условия, в които е проведена битката и възстанови флота на Яни, пък ако после Mu_Mu успее да я повтори аз пръв ще го поздравя !
СМЕРШ са класни играчи и нито един от тях не заслужава такава подигравка ! Битки направени след срив на сървъра са нищо повече от една аванта за нападателя , и мястото им не е в трибуната. Не прави чест на този , който я е показал , а за красота изобщо пък неможе да се говори.
С поднасяне на извинение от наша страна, само искам да ви информирам че флотите на нападател и защитник са възстановени....
приемаме, че защитника не е могъл да реагира на атаката, поради проблем със логването в играта породени от падането на сървъра тази нощ.
не са коригирани бойните точки на нападателя, той си ги е изработил със атаката и също не е виновен с нищо за падането на сървъра и проблемите с логването на други.
Темата приключва, желая ви приятна игра
CORWIN
п.п.
Използвам тук да обявя че са възстановявани всички подали сигнал за претърпени загуби от падането на сървъра, след като съм прегледал битките, полетите и съм се запознал със всеки отделен случай....
На тези, които се смятат за ощетени, онеправдани и/или нещо друго (каквото там си се чувстват) пожелавам да помислят малко и и да престанат да хленчат.....
Подобен проблем като снощния, може да се случи и никой не е застрахован че следващия път няма да бъде от отсрещната страна...
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]