kokala vs zoro_gtx part еди коя си
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Явно трябва да ти се разясни бавно, като на имбицил(полумедицински термин за дебил, бавноразвиващ се) - ВаН се шегуваше бе ЛЬОЛЬО!!!Разгледай му мненията, за да видиш как се шегува, защото явно си прекалено ТЪП, за да го схванеш.rallyrally написа:Цитат(rallyrally @ Apr 4 2008, 11:50 PM) За двамата селтаци по горе може да е по добър от мен , но аз не съм седнал да се правя на голям и да казвам колко ми е ***** а иначе като коментари какво да кажа за тон и ангела момчета излезте навън щото само пред компа не ви се отразява добре , освен да обиждате , псувате и незнам си още кво друго можете ли ? Не ви знам на колко сте но повече от 12 едва ли и още нещо на всяка манжда меродия.
Спирам да пиша по темата щото такива като вас ме карат да се замисля защо изобщо ин отговарям и се занимавам с тях.
Край , успех момчета във виртуалния свят!
П.П.Аз съм само на тЛи!
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Ван всички са каси но ти си наи голямата до сега не сам видял 1 тема без да си писал че всички са каси и че ти си наи великия :D накрая да не разберем че си наи големия мухъл (с извинение).
лягаи да спиш там са по сладки мечтите :d под форма на сънища
П.П>>> не е късно пак да започнем лоад
П.П>>> не е късно пак да започнем лоад
Последна промяна от radi91 на съб апр 05, 2008 1:10 am, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Рали, ти или си тъп, или си много тъп. Ама то на бавноразвиващ се като теб, какво да му обясняваш. Все пак ще ти го пиша бавно, че го и чети бавно. Прочети ми хубаво предния пост и кажи къде съм казал аджеба, че съм най-добрия или нещо подобно. Ей там накрая, в последното изречение съм го казал прекалено ясно, капиш ? Или ти си толкова тъп, че не можеш и да хванеш тъпата ирония на тъпия пост, който написах ? Да, ти си каса. Пълна, защото преди 2 рунда от теб /ако все още си ГОГОДАН/ правех по 2-3м ресурс на ден, а бях на почти 2х под точките ти. Това прочете ли го ? Ако си успял, пак се върни някъде по-нагоре и виж хубаво, ама хубаво какво пише. И ще ти кажа, че съм по-добър играч от теб, не защото много я владея тази игра /никога не съм го твърдял/, а защото играя за кеф. Защо мисли, ако можеш с твоя недоразвит мозък, защото точно това доказа с последните си два поста, си копнах точките ? Утре ще са не повече от 370. Ама то може ли акъл като твоя да го проумее това ? И ако не успееш да го намериш, нека ти кажа какво пише в последното изречение - "аз съм ламер и ...." Или ти като про, каквото не си, се мислиш, че си хванал Мойсей за сополивия жезъл и кой кат' теб ? И не ми викай на колко съм, защото съм на 18, почти 19, но съм работил повече от теб, изпатил съм повече от теб, имал съм повече проблеми от теб и винаги ще бъда над теб. Ясно ли ти е ? Защото когато започнеш да работиш на 2 места редовно, петък и събота на 3то, а преди обяд през седмицата да си на даскало и въпреки всичко това да поддържаш успех 6.00, тогава ще имаш шибаното право да ми говориш така.
И да, всички сте каси, аз съм ЛАМЕР /за рали, че да го прочете хубаво, да не му убягва от погледа !/
Ради91, ако се мислиш, за нещо повече от всеки друг юзър тук, заповядай. InSO, координатите лесно ще ги намериш. Ако нещо не ти отърва - в лево. Ако и там не ти отърва, бръснарско ножче и вените. Никога не съм казвал, че съм по-добър от някой. Не съм казвал, че съм незанулим, както и не съм. За пример - рунд 3 вселена 1 Тролл ме остави без 80% от наличния ми флот поради 36 часово отсъствие на интернет. Миналия рунд на 2ра - ЗАЗ и Енск, ошетаха 4 планети, защото поради проблеми даже забравих за булфа. Това стига ли ти ? Какво сега ? Нещо да ми кажеш, което не знам ? Или ще ми кажеш, че миналия рунд на спийда СтарФайтър редовно ошетваше по някой и друг кръст на планетите ми, поради пиянски сбирки. Друго да искаш ? Ама айде аз да те попитам, като си много големия играч, а аз големия мухъл, ти занулявал ли си 32 човека за 20 дни, над 25ма врагове, при положение, че още нямаше борса за кораби ? А знаеш ли, че миналия рунд Атила и Сторма, от време на време и Атомик и Перун постоянно имаха по един полет от мен ? Ако не вярваш ги питай, те няма да те излъжат. А случайно да не са стигали танкерите на Мимозка и Алекс78 да ти обират рециклажи ? Защото за мен не са стигали. А от 4ма дейни търговци в съюза ти, един да няма да ти продаде пукнат кораб, защото преди това си изкупил всичко, което им е в наличност ? А случайно Атила да ти е казвал, че вече няма кораби за теб и ще трябва да пуска тертети на 2 планети на по 4то, за да може да ми насмага ? А, когато го направиш това, тогава говори кой е мухъл и кой не е !
И да, всички сте каси, аз съм ЛАМЕР /за рали, че да го прочете хубаво, да не му убягва от погледа !/
Ради91, ако се мислиш, за нещо повече от всеки друг юзър тук, заповядай. InSO, координатите лесно ще ги намериш. Ако нещо не ти отърва - в лево. Ако и там не ти отърва, бръснарско ножче и вените. Никога не съм казвал, че съм по-добър от някой. Не съм казвал, че съм незанулим, както и не съм. За пример - рунд 3 вселена 1 Тролл ме остави без 80% от наличния ми флот поради 36 часово отсъствие на интернет. Миналия рунд на 2ра - ЗАЗ и Енск, ошетаха 4 планети, защото поради проблеми даже забравих за булфа. Това стига ли ти ? Какво сега ? Нещо да ми кажеш, което не знам ? Или ще ми кажеш, че миналия рунд на спийда СтарФайтър редовно ошетваше по някой и друг кръст на планетите ми, поради пиянски сбирки. Друго да искаш ? Ама айде аз да те попитам, като си много големия играч, а аз големия мухъл, ти занулявал ли си 32 човека за 20 дни, над 25ма врагове, при положение, че още нямаше борса за кораби ? А знаеш ли, че миналия рунд Атила и Сторма, от време на време и Атомик и Перун постоянно имаха по един полет от мен ? Ако не вярваш ги питай, те няма да те излъжат. А случайно да не са стигали танкерите на Мимозка и Алекс78 да ти обират рециклажи ? Защото за мен не са стигали. А от 4ма дейни търговци в съюза ти, един да няма да ти продаде пукнат кораб, защото преди това си изкупил всичко, което им е в наличност ? А случайно Атила да ти е казвал, че вече няма кораби за теб и ще трябва да пуска тертети на 2 планети на по 4то, за да може да ми насмага ? А, когато го направиш това, тогава говори кой е мухъл и кой не е !
Последна промяна от VaN__ на съб апр 05, 2008 1:48 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Хахаххааа ... сега като прочетох какво си писал и първото нещо за което си помислих е дали пак няма да се похвалиш че за 2 дена си станал 377 точки :Д :Д ... ам това не може да ти е гордост ти идваш 1 месец след като рунда е стартирал ... вселените са препълнени с касички от 100 до 5 - 6к точки и ти се кефиш че си дигнал тия точки :D пак за работа се самнявам да работиш повече от мене щото аз уча и 2 часа след училище сам на работа до 9 - 10 ама караи все тая ти си наи великия преуспял човек на 18 - 19 години хахаа ... ЛАМЕР си както го каза и такъв ще си останеш а ако мислиш че аз съм касичка ти си добре дошъл nick: sw3nk0r
Приятна игра преуспели човече
П.П. Ахахахаа лемето което не е каса е пуснало протекция, тва сигурно защото си в началото на рунда и всеки те атакува ахаххахахааааа

Приятна игра преуспели човече
П.П. Ахахахаа лемето което не е каса е пуснало протекция, тва сигурно защото си в началото на рунда и всеки те атакува ахаххахахааааа
Последна промяна от radi91 на съб апр 05, 2008 10:43 am, променено общо 1 път.
-
rallyrally
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Абе пич вземи се съвземи малко къде се намираш и тогава ми говори кои какъв е това показва че си селска пръчка къде видя в някои от постовете ми да те обидя ? Не че не мога , това показва речника колко ти е голям...
Незнам какво си правиш учиш бачкаш ок , забрави да кажеш че Е*** по 20 жени на ден ПОНЕ и незнам още какво момче тук говорим за играта не какво правиш в живота като си почнал поне кажи всичко за теб
Преди два рунда във втора ли ми говориш ? Я се опомни не по 2-3 по 20-30 бяха , единствения човек човек които ми взе 2 пъти ресурс по 200-300 к през рунда беше ДИОС за което го поздравих.След което станехме приятели с него.Виж какъв флот имах в преди дедмача и говори , има поне 15 човека които знаят и могат да потвърдят Мери , Карбанкал , РРстоянов , ВЕС , Диос и всички други от болдли , РОЯЛ и др.
Какво ти разбира на теб главата.Спри да говориш тук играи а не стои във форума по цял ден.И още нещо направи си извода кои е тъп от 15-20 мнения да видя някои друг освен теб и ангела да обиждате ? Без коментар аз сега дето ти написах 2-3 неща лапе .
Преди два рунда във втора ли ми говориш ? Я се опомни не по 2-3 по 20-30 бяха , единствения човек човек които ми взе 2 пъти ресурс по 200-300 к през рунда беше ДИОС за което го поздравих.След което станехме приятели с него.Виж какъв флот имах в преди дедмача и говори , има поне 15 човека които знаят и могат да потвърдят Мери , Карбанкал , РРстоянов , ВЕС , Диос и всички други от болдли , РОЯЛ и др.
Какво ти разбира на теб главата.Спри да говориш тук играи а не стои във форума по цял ден.И още нещо направи си извода кои е тъп от 15-20 мнения да видя някои друг освен теб и ангела да обиждате ? Без коментар аз сега дето ти написах 2-3 неща лапе .
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ради, по колко е*а си е изцяло мой проблем. Доколкото виждам, тук засягаме играта. Дадох ти прост пример.
Рали, вземах, вземах. Ти ако не вярваш, може да питаш Падналия, той знае много добре, тъй като доста сме се посмивали на такива доклади. Вика преди детмача имал флот. Аз спрях да играя сериозно около 1.5 месеца преди детмача. Речника ми е значително по-богат от много хора, които си мислят, че владеят добре българския език. Като си мислиш, че само обиждам, защо не питаш лидерите на вражските съюзи, с които би трябвало да се дразня постоянно ? Защо нито Владдд, нито Геро, нито Диморезе, нито Ейшъна казват, че ги обиждам ? Играл съм срещу всеки един от тях и съм водил нормален диалог. Помисли, защо обиждам теб, тогава пак говори. Ако тези не ти стигат, може да питаш и Serial-a. Не вярвам той да те излъже. Целия ми шибан първи пост в тази тема беше изпълнен с ирония, за да могат всички да се сетят, че това е една игра и не е нужно от заплахи и обиди. Е, щом не можеш да разбереш ... затова ти написах и 2я пост.
Ради, не знаеш какво работя, затова не говори толкова много. Не съм преуспял, защото ако бях, нямаше да се бъхтя като животно. И да, знам ти ника. Когато ми е нужно нещо, си го набавям.
Рали, вземах, вземах. Ти ако не вярваш, може да питаш Падналия, той знае много добре, тъй като доста сме се посмивали на такива доклади. Вика преди детмача имал флот. Аз спрях да играя сериозно около 1.5 месеца преди детмача. Речника ми е значително по-богат от много хора, които си мислят, че владеят добре българския език. Като си мислиш, че само обиждам, защо не питаш лидерите на вражските съюзи, с които би трябвало да се дразня постоянно ? Защо нито Владдд, нито Геро, нито Диморезе, нито Ейшъна казват, че ги обиждам ? Играл съм срещу всеки един от тях и съм водил нормален диалог. Помисли, защо обиждам теб, тогава пак говори. Ако тези не ти стигат, може да питаш и Serial-a. Не вярвам той да те излъже. Целия ми шибан първи пост в тази тема беше изпълнен с ирония, за да могат всички да се сетят, че това е една игра и не е нужно от заплахи и обиди. Е, щом не можеш да разбереш ... затова ти написах и 2я пост.
Ради, не знаеш какво работя, затова не говори толкова много. Не съм преуспял, защото ако бях, нямаше да се бъхтя като животно. И да, знам ти ника. Когато ми е нужно нещо, си го набавям.
[color=red]
Добре, най-великите сте. Кланям се.
А нещо по битката или поне по двамата участници да имате да кажете? Ако въобще сте в час к'во става...
)).
И ако ще се фукаме, че и с факти... рунд 1 вселена 3 ми изгърмя дъното на компа малко след рестарта, та първата седмица нищо не напрайх. После като почнах да играя направих 11,500 точки за 4 дни. Та, ще се фукаме ли?
Обаче най-странното ми откритие тогава беше, че след този мой подвиг - оная ми работа не се издължи дори с 1 mm. И за к'во толкоз се напъвах тогаз!?
Така че - к'вото и да се фукате, полза няма, все тая. Всеки е трепал каси, не сте единствените
)). А спорът, който водите (VaN и rally) е до такава степен безсмислен, че въобще не разбирам нито една думичка от постовете ви за къв чеп я пишете? На кой му дреме бе хора... щом сте играли за кеф, к'во припомняте всичко с подробности, че и задълбочен анализ... мноу странен кеф имате, да го ева
. Аз не помня ко съм ял вчера... пък добре че ги има още старите съюзници в БФ, та си припомняме един на друг подвизите ;D
А нещо по битката или поне по двамата участници да имате да кажете? Ако въобще сте в час к'во става...
И ако ще се фукаме, че и с факти... рунд 1 вселена 3 ми изгърмя дъното на компа малко след рестарта, та първата седмица нищо не напрайх. После като почнах да играя направих 11,500 точки за 4 дни. Та, ще се фукаме ли?
Последна промяна от LoaD на съб апр 05, 2008 6:50 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
"Стари съотборнико" ако не бяха тия хора дето ги изброй от съюза ти и 80 к точки нямаше да дигнеш.Да не ти разяснявам защо.Не е геройство да се криеш зад гащите на съюзниците си.Всички тия дето ги избро са се доказали с годините играчи класни.
Поздравление за зоро интересен рунд се е заформил само едно ми е интересно до кога ще издържи зоро.Успех пожелавам и на двамата играчи.
"Стари съотборнико" ако не бяха тия хора дето ги изброй от съюза ти и 80 к точки нямаше да дигнеш.Да не ти разяснявам защо.Не е геройство да се криеш зад гащите на съюзниците си.Всички тия дето ги избро са се доказали с годините играчи класни.
Поздравление за зоро интересен рунд се е заформил само едно ми е интересно до кога ще издържи зоро.Успех пожелавам и на двамата играчи.
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]