нямам флота,на 8 ниво шпионаж съм,проценти 50/35.Това е за информация.Ааа,мините са добре развити,там се копае здраво.Акаунта ми е вече здраво прегледанrallyrally написа:QUOTE(rallyrally @ Apr 4 2008, 07:44 PM) В първа какво стана тоя рунд като се разбра кои ще играе се знаеше и кои ще спечели рунда...
Играя от две години и половина та към 3-та вървя гледам те стоиш си на 138 място със 61 проучвания та не ми казваи че имаш флот спаи и % , на някои друг ги говори тия , открил си най - важното проучване,, това ти е стила.Спирам да пиша по темата.
kokala vs zoro_gtx part еди коя си
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
K_O_K_A_L_A
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
- Контакти:
Джим моля те светни ми в бяло много ти се моля .... само не влизай в вечната протекция както миналия рунд
П.П. Твоя герой зоро легна да спи най - добре и ти така направи
П.П. Твоя герой зоро легна да спи най - добре и ти така направи
Последна промяна от K_O_K_A_L_A на пет апр 04, 2008 7:08 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
миналия рунд разположението на планетите ми беше далеч по лошо,щото така се бяха стекли обстоятелствата.Много добре знаеш,че заминавах командировка и затова светнах в синьо.И пред вечната В-то не се пише така,а ВЪВ.Сега ме оставяйте на мира.След 2 часа влизам,ако до тогава не ме накажат отново за излишни думичкиK_O_K_A_L_A написа:QUOTE(K_O_K_A_L_A @ Apr 4 2008, 08:03 PM) Джим моля те светни ми в бяло много ти се моля .... само не влизай в вечната протекция както миналия рунд![]()
-
rallyrally
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
- Контакти:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ е как ги направи тия проценти откъде толкова ресурс ? Искам и аз такаdjim написа:QUOTE(djim @ Apr 4 2008, 07:51 PM) нямам флота,на 8 ниво шпионаж съм,проценти 50/35.Това е за информация.Ааа,мините са добре развити,там се копае здраво.Акаунта ми е вече здраво прегледан![]()
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Всите сте каси бре ... казал ламера.
Ай си ги мерим, искате ли, а, а, а, а, а ? Ай да видим кой е по-голям ?
Точки: 357 (1513 -то място от общо 3715 играчи)
Ей го на .... Играя от има-няма 2 дена. Ако искате утре вечер може пак да ви ги покажа, си ги премерим пак, а ?
Имам един въпрос, а именно - Не ви ли писна да се хвалите, на кой, чий бил най-големия ? Емс ... аз помня преди време, че май Мимозка го изкара най-големия ... или се бъркам. И никой не й каза копче ... Не, че можеше ..
Разбирам, интрига. Нека си я има. Ама по-полека с думичките. Тоз бил много силен, ония бил много силен, а накрая все цифрички и буквички, а ? И то какво стана ? Кокито литнал по Зорко, Зорко го посрещнал, добреее. Грешка. Емс един поздрав стига. После пък Роялския се направил на мъж и пернал тук-там някоя планета на Зорко, еми браво. Ама то ... суматилъка страници с изхвърляния. Е да, ама не тука. Я му ударете един 'убав спам, пък да се включа и аз, че нещо ми е скучно, докато чакам алкохола да ми се обади, пък после да става каквото иска. Та .. не знам дали на вас ви писна да се драчите едни-други, ама на другите може и да им е писнало. Я извадете една тема от миналия рунд, нещо от сорта СССР срещу РА & СО или РА & СО срещу СССР, пък да видим колко сме се дразнили ние. Накрая всичко завършва с майтапи или просто шеги. Затова и пак ви го казвам:
Всички сте каси, а аз съм ламер и трябва да се уча още мноооооогоооо да ви настигна !
Ай си ги мерим, искате ли, а, а, а, а, а ? Ай да видим кой е по-голям ?
Точки: 357 (1513 -то място от общо 3715 играчи)
Ей го на .... Играя от има-няма 2 дена. Ако искате утре вечер може пак да ви ги покажа, си ги премерим пак, а ?
Имам един въпрос, а именно - Не ви ли писна да се хвалите, на кой, чий бил най-големия ? Емс ... аз помня преди време, че май Мимозка го изкара най-големия ... или се бъркам. И никой не й каза копче ... Не, че можеше ..
Разбирам, интрига. Нека си я има. Ама по-полека с думичките. Тоз бил много силен, ония бил много силен, а накрая все цифрички и буквички, а ? И то какво стана ? Кокито литнал по Зорко, Зорко го посрещнал, добреее. Грешка. Емс един поздрав стига. После пък Роялския се направил на мъж и пернал тук-там някоя планета на Зорко, еми браво. Ама то ... суматилъка страници с изхвърляния. Е да, ама не тука. Я му ударете един 'убав спам, пък да се включа и аз, че нещо ми е скучно, докато чакам алкохола да ми се обади, пък после да става каквото иска. Та .. не знам дали на вас ви писна да се драчите едни-други, ама на другите може и да им е писнало. Я извадете една тема от миналия рунд, нещо от сорта СССР срещу РА & СО или РА & СО срещу СССР, пък да видим колко сме се дразнили ние. Накрая всичко завършва с майтапи или просто шеги. Затова и пак ви го казвам:
Всички сте каси, а аз съм ламер и трябва да се уча още мноооооогоооо да ви настигна !
Последна промяна от VaN__ на пет апр 04, 2008 7:38 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
rallyrally
- Редник (Private)
- Контакти:
Ок ПРО кажи ми как да се развивам за да съм като теб искам искам кажи ми как и колко пари искаш казваи плащам веднага...
Та теб кво те бърка кои какво прави и как го прави , има кавги има интрига няма кавги няма , не съм на ничия страна щото не играя тъи че се замисли малко и тогова говори глупости и като не си наясно с нещата още повече ...
За точките утре ще си поне 3000 , неделя 30000 дано не идвам понеделник че незнам
става лошо , много лошо звездата кога да я чакаме днес ще стане ли или утре ?
Та теб кво те бърка кои какво прави и как го прави , има кавги има интрига няма кавги няма , не съм на ничия страна щото не играя тъи че се замисли малко и тогова говори глупости и като не си наясно с нещата още повече ...
За точките утре ще си поне 3000 , неделя 30000 дано не идвам понеделник че незнам
Последна промяна от rallyrally на пет апр 04, 2008 8:13 pm, променено общо 1 път.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Да си тъп като rallyrally НИКАК НЕ Е ЛЕСНО!
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Баси... ама като си спамехме хубаво с sw3k0r в тая темичка, веднага ни затриха мненията, мрън-мрън...
Апроло, някой преподава ли частни уроци, ама такива - дето да станеш про. Че много се навъдиха, вече е модерно. Много искам да стана про... за ми разрешат да пиша в подобни теми, без да ми трият всичко...
)) И да обиждам другите без да ме наказват. Искам и аз... мрън-мрън.
И тея, де викат, че другите си ги мерили - ми вий ко прайте. Същата история. Ама ай да си ги мерим на живо, а, а?
djim излизал от ваканция, щял да бие топа, ХАХАХАХХАХАХАХА. Моля, запазете самообладание! Не искам да виждам трупове от смях, ясно? :D
Апроло, някой преподава ли частни уроци, ама такива - дето да станеш про. Че много се навъдиха, вече е модерно. Много искам да стана про... за ми разрешат да пиша в подобни теми, без да ми трият всичко...
И тея, де викат, че другите си ги мерили - ми вий ко прайте. Същата история. Ама ай да си ги мерим на живо, а, а?
djim излизал от ваканция, щял да бие топа, ХАХАХАХХАХАХАХА. Моля, запазете самообладание! Не искам да виждам трупове от смях, ясно? :D
Последна промяна от LoaD на пет апр 04, 2008 10:05 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
rallyrally
- Редник (Private)
- Контакти:
За двамата селтаци по горе може да е по добър от мен , но аз не съм седнал да се правя на голям и да казвам колко ми е ***** а иначе като коментари какво да кажа за тон и ангела момчета излезте навън щото само пред компа не ви се отразява добре , освен да обиждате , псувате и незнам си още кво друго можете ли ? Не ви знам на колко сте но повече от 12 едва ли и още нещо на всяка манжда меродия.
Спирам да пиша по темата щото такива като вас ме карат да се замисля защо изобщо ин отговарям и се занимавам с тях.
Край , успех момчета във виртуалния свят!
Спирам да пиша по темата щото такива като вас ме карат да се замисля защо изобщо ин отговарям и се занимавам с тях.
Край , успех момчета във виртуалния свят!