kokala vs zoro_gtx part еди коя си

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Chengo() написа:Цитат(Chengo() @ Apr 3 2008, 09:03 PM) Е кво искаш да ми кажеш , че играе 1 човек .... Объркал си се нещп

А ти си се объркал ако си мислиш, че поне малко можеш да пишеш. Колкото до битката ами поздравления слаби %-ти и флоти, но все пак с топ не се очаква да имате такива неща! :c022:
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Мдаа...
Един от ситърите в акаунта излезе за офлайн час :) и остана с 4 голи планети, мда, мда...

http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=291623a
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=291635a
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=291746a
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=291784a

При първата атака усетих, че ги няма рецките и по някаква аритметика сметнах, че ги е пратил на транспорт да си мести ресурса и че трябва да се върнат към 02:50.Пуснах 25 кръста по празна планета , шпионирах 30 сек преди атаката и все още беше празна ... за разлика от доклада :)
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=291890a

рецките и те бяха засечени :)

Смятам, че няма нужда от бекъпи на битки срещу... транспортен флот, но ако има мераклии - да направят :)
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
GeNeRaLa
Редник (Private)
Регистриран: вт май 23, 2006 6:05 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLa »

мм браво :bravo: и стига с тез сийтъри. задрямал съм
падна рециклажче 320 на 320, сега гледам нищо не съм взел, но тва ми е най-малкия проблем
спокойно не е фатален удара, ще се съвзема
направо ми е чудно как не сте се изредили всичките
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

GeNeRaLa написа:Цитат(GeNeRaLa @ Apr 4 2008, 03:17 AM) мм браво :bravo: и стига с тез сийтъри. задрямал съм
Като мен :lol: .
Keep space clean, it's not yours.
djim
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 4:34 pm
Контакти:

Мнение от djim »

Chengo() написа:QUOTE(Chengo() @ Apr 3 2008, 08:30 PM) А ти знаеш ли че това не е 1 човек .... Тука са най малко трима дето играят с товав ацц кво уважение :lol:
ПП. карбанкал. И как така не е един човек . Подлежи на проверка. Но ако проверката не установи нарушение на правилата- навит ли си да понесеш отговорност за некоректно отношение .
ти се стягай,че днес излизам от принудителна ваканция.Мислех да си трия АЦЦ-то,щото играта е вече бъкана от хитрини и лъжи,но няма да го направя.За някои може,за други не може.Такъв е живота.Първо мисля да изпея песента Минавам през теб на доста хора от съюза на КОКАЛА и тогава ще реша какво да правя.Така че пазете се милички мои,защото идвам.Заставам до Зоро,ако има нужда нещо.Тоя топ 10 малко трябва да се поразреди.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

djim написа:Цитат(djim @ Apr 4 2008, 06:37 PM) ти се стягай,че днес излизам от принудителна ваканция.Мислех да си трия АЦЦ-то,щото играта е вече бъкана от хитрини и лъжи,но няма да го направя.За някои може,за други не може.Такъв е живота.Първо мисля да изпея песента Минавам през теб на доста хора от съюза на КОКАЛА и тогава ще реша какво да правя.Така че пазете се милички мои,защото идвам.Заставам до Зоро,ако има нужда нещо.Тоя топ 10 малко трябва да се поразреди.
Каза господин бездънна мина :lol:
БФ АЛКОХОЛИК
rallyrally
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от rallyrally »

djim написа:QUOTE(djim @ Apr 4 2008, 06:37 PM) За някои може,за други не може.Такъв е живота.Първо мисля да изпея песента Минавам през теб на доста хора от съюза на КОКАЛА и тогава ще реша какво да правя.Така че пазете се милички мои,защото идвам.Заставам до Зоро,ако има нужда нещо.Тоя топ 10 малко трябва да се поразреди.

Мн добро попадения от страна на Зоро първо и после ответната реакция , Не играя във вселената ,но като го гледам тоя джим ли е какъв е с тея боини точки 73 дето се заканва да удари някои от АНСР не казвам , че не може сигурно всичките ти боини точки са от битки а? Спрете да се изказвате неподготвени смешно е , или сега трушаш флот ? Само грозите темите със закани и пак закани , това е форума ако не сте разбрали , играта е на .com там се биите , ако нямате флот има калкулатор...

Успех на всички.
djim
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от djim »

djim написа:QUOTE(djim @ Apr 4 2008, 06:37 PM) ти се стягай,че днес излизам от принудителна ваканция.Мислех да си трия АЦЦ-то,щото играта е вече бъкана от хитрини и лъжи,но няма да го направя.За някои може,за други не може.Такъв е живота.Първо мисля да изпея песента Минавам през теб на доста хора от съюза на КОКАЛА и тогава ще реша какво да правя.Така че пазете се милички мои,защото идвам.Заставам до Зоро,ако има нужда нещо.Тоя топ 10 малко трябва да се поразреди.
мда,бездънна е.Има много
djim
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от djim »

rallyrally написа:QUOTE(rallyrally @ Apr 4 2008, 06:58 PM) Мн добро попадения от страна на Зоро първо и после ответната реакция , Не играя във вселената ,но като го гледам тоя джим ли е какъв е с тея боини точки 73 дето се заканва да удари някои от АНСР не казвам , че не може сигурно всичките ти боини точки са от битки а? Спрете да се изказвате неподготвени смешно е , или сега трушаш флот ? Само грозите темите със закани и пак закани , това е форума ако не сте разбрали , играта е на .com там се биите , ако нямате флот има калкулатор...

Успех на всички.
точно тука трябва да са изказванията и всички да разберат,че вече не се играе по правилата отдавна.И всичко е на избирателен принцип.Този,който не се харесва и е неудобен,яде дървото.Останалите се развиват и се тупат в гърдите,колко са велики.Нали съм в топа,какво като съм с малко бойни точки?Нямам флота,проценти и spy ли?Такъв ми е стила...
rallyrally
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от rallyrally »

djim написа:QUOTE(djim @ Apr 4 2008, 07:23 PM) точно тука трябва да са изказванията и всички да разберат,че вече не се играе по правилата отдавна.И всичко е на избирателен принцип.Този,който не се харесва и е неудобен,яде дървото.Останалите се развиват и се тупат в гърдите,колко са велики.Нали съм в топа,какво като съм с малко бойни точки?Нямам флота,проценти и spy ли?Такъв ми е стила...

В първа какво стана тоя рунд като се разбра кои ще играе се знаеше и кои ще спечели рунда...

Играя от две години и половина та към 3-та вървя гледам те стоиш си на 138 място със 61 проучвания та не ми казваи че имаш флот спаи и % , на някои друг ги говори тия , открил си най - важното проучване :miner: ,, това ти е стила.Спирам да пиша по темата.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”