Съюз Пургатори

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Малииии ... мумията се обадила :)
Ай да поговорим по същество. Года си е играч. От доста време цъка, доста ме е забавлявал преди време /като му следих изявите в трибуната/ и лично мнение - заслужил си е 1то място.
Сега относно мумията ... ко да я правим ... Удрял играчи онлайн. Ай на бас, че си удрял само 1 онлайн ? Аз ще ти кажа кой - тон-чо. Удрял бил онлайн. Номера е да си пишеш с някой и да го удариш. Или да пиеш кафе с него, а през това време да летиш по флота му. Интересно, а ? Или летиш по някой, той си вдига всичко, после го връща и си мисли, че хванал Мойсей за жезъла. Бил удрял онлайн. Че бил и играч .... Ай да не говориш, като няма покритие. Ей го, аз си знам, че съм ламер и не се хваля. А ти и каса не си, а пак викаш. Той Ангела каса, ама беше под теб с точките, ама с 300 унищожителя. Щеше ти хапне малките кръстчета за ... закуска му иде малко ... Казах ви, вие 3-4 динки не искахте да посрещнете, камо ли играчи да го давате. Какво стана ? Като дадох точно време пред всички, излязох оф и тогава ме посрещнаха. Ама те всички са мъже като теб. А ти си най-големия. Или най-голямата мумия ... Верно бе, те топките изсъхнали .... Аз забравих. Я да не му се карате на момчето, то старо, старо ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
ko-staa
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 15, 2006 12:01 pm
Контакти:

Мнение от ko-staa »

айде росенчо щете те кусам утре ама нема да е сутринта.Все пак и на работа трябва да се ходи абе като много ви знаят устите аре да напраим няколко дуела да ви видим големите флоти че не нещо ми е интересно къде се крият а и годе ама ти маи си прикалил с бирата покраи мача в 1-вия си пост пишеш как си щял да резнеш лил а тои кат ти доиде на крака си счупи баш нея планета да ходиш да биеш (и) мале направо ме хвърли в размисъл.Голям сииииии :lol: и утре като размажа Илиев да не литнеш за реца понеже ако не знаеш реца е за победителя айде лека ви сега :a055:

misterya: Редакцията е моя. Моля не пишете с главни букви! Според "нет-етиката" се приема за викане, а викането не се толерира.
Последна промяна от ko-staa на чет апр 03, 2008 11:14 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
???? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 13, 2007 12:06 am
Контакти:

Мнение от ???? ?????? »

Много ми се иска да ви видя когато Ко - стаа играе като хората, защото знам как играе, как ще го бие някой от вас? За мен той е един от много - добрите играчи в БФ, и още има да ядете качамак докато стигнете нивото му.
Последна промяна от ???? ?????? на чет апр 03, 2008 10:30 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.megalan.bg][/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=394163][/url]

[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]

rosen_iliev1
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 27, 2008 6:54 am
Контакти:

Мнение от rosen_iliev1 »

ko-staa написа:Цитат(ko-staa @ Apr 3 2008, 11:23 PM) айде росенчо щете те кусам утре ама нема да е сутринта.Все пак и на работа трябва да се ходи абе като много ви знаят устите аре да напраим няколко дуела да ви видим големите флоти че не нещо ми е интересно къде се крият а и годе ама ти маи си прикалил с бирата покраи мача в 1-вия си пост пишеш как си щял да резнеш лил а тои кат ти доиде на крака си счупи баш нея планета да ходиш да биеш (и) мале направо ме хвърли в размисъл.ГОЛЯМ СИИИИИИ :lol: И УТРЕ КАТО РАЗМАЖА ИЛИЕВ ДА НЕ ЛИТНЕШ ЗА РЕЦА ПОНЕЖЕ АКО НЕ ЗНАЕШ РЕЦА Е ЗА ПОБЕДИТЕЛЯ АЙДЕ ЛЕКА ВИ СЕГА :a055:

ти си най добрия :dizzy: и успех утре ама към 07 00- 08 00 можеш да литнеш към мен ще съм онлайн и ще чакам да видим как ме прегазваш!!! :dizzy:

съжелявам ама излизам от мода специално заради теб така че бе оправдания, сутринта се организирай че нали трябва ме рециклираш... спи добре че утрото идва :) остава доклада да се види! Ей кинг аз съм ламер и не я разбирам ама каквото стане :) :) :)
Последна промяна от rosen_iliev1 на чет апр 03, 2008 10:30 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
???? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 13, 2007 12:06 am
Контакти:

Мнение от ???? ?????? »

rosen_iliev1 написа:Цитат(rosen_iliev1 @ Apr 3 2008, 11:28 PM) ти си най добрия :dizzy: и успех утре ама към 07 00- 08 00 можеш да литнеш към мен ще съм онлайн и ще чакам да видим как ме прегазваш!!! :dizzy:

съжелявам ама излизам от мода специално заради теб така че бе оправдания, сутринта се организирай че нали трябва ме рециклираш... спи добре че утрото идва :) остава доклада да се види! Ей кинг аз съм ламер и не я разбирам ама каквото стане :) :) :)
Много се радвам, че я зарязах тази игра. Но се радвам, че за тези 2 год. намерих приятели като Ко-стаа и Цезар. А такива като теб немога да ги разбера, все едно от тази игра ти зависи нещо в живота! Играйте за удоволствие и ще видите, че е по-хубаво :a055:
[url=http://www.megalan.bg][/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=394163][/url]

Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

Ние ще мълчим и ще ви гледаме сейра иначе битките са хубави :) някой хора са имали смелост да нападнат флота 2-3 пъти по голяма от тяхната и да разчитат на късмета на звездите евала за това :)
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Apr 3 2008, 10:21 PM) като се научиш да уважаваш другите ще получиш уважение и от тях. гледай си сега рибката в буркана и не ме занимавай с личните си драми.
това е лчната драма на живота ми :lol: отивам да си прережа вените
рунд 11 за съюза :a013: Warlords кои рунд?

пп:отговири на въпросчетата те са 3 и много прости

God_of_War - 24 часа + редуциране на 1/2 от флота -с промяна на наказанието
melina -30 дни за съучастничество при измама (CORWIN - коригирано на 3 дни)-с промяна на наказанието
a-до края на рунда, за измама
е явно аз нямам накаленки като ваще :lol:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

vesoo написа:QUOTE(vesoo @ Apr 4 2008, 05:01 AM) God_of_War - 24 часа + редуциране на 1/2 от флота -с промяна на наказанието
melina -30 дни за съучастничество при измама (CORWIN - коригирано на 3 дни)-с промяна на наказанието
a-до края на рунда, за измама
е явно аз нямам накаленки като ваще :lol:

Хора с връзки... само роял се прецака най-жестоко... за него няма милост :bravo:
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Първо се извинявам за езика щото на тъпия комп на работа нямам флекс. Така няма смисъл се карате кой по добър и кой не ПУРГАТОРИ много пъти са доказвали колко класен съюз са. Винаги са си играели честно без бъгове и тем подобни не като оня палячо на многото точки дет бъгва флот кат ненормален като си голяма звезда върви да играеш в уни1 ве мамин сине върви те видим колко играеш с Иуда и Неро тъп ламер си и такъв си останеш !! А за ко-стаа тои си играч и ще си остане такъв че бил на малко точки така си е приценил които е мъж и иска се бие с него да остане на малкото точки и да се пробва да види ко праива ко-стаа и няколко думи за лил не го знам как му е предишното никче но ми се струва че е добър играч :) и така ГЛ АЛЛ !!

misterya: Пиши на кирилица! http://2cyr.com/
Последна промяна от zl0b1l на пет апр 04, 2008 8:38 am, променено общо 1 път.
[b]2bThe1 TeaM[/b]
oth
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 5:56 pm
Контакти:

Мнение от oth »

Taка да се обадя и аз неподготвен!
Год мн ти знае устата ве ман!ти си бил голямо кречетало ве!кво направил си 2-3 битки и големия мастер го раздаваш!аз съм се учил от тя играчи(отев,лил,ко-стаа,вессо)!те са елита на БФ!няма кой да го отрече!тва че са се бумнали в теб си е лично техен проблем!решили са,литнали са и са се бумнали !Та както ти сам каза дебнел си ги и с тва си останал!тея хора ако имат време нямаше да моеш да минеш 100 к ве ман!а колкото се отнася до мен просто си похърквах пред стар лорс телефона ми е получвал смс и аз съм си слушал мелодииката :c022: :c022: !за тва не се прави!да надигам глава и тя гледа право към теб! :k082: :P
Последна промяна от oth на пет апр 04, 2008 7:17 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”