Ай да поговорим по същество. Года си е играч. От доста време цъка, доста ме е забавлявал преди време /като му следих изявите в трибуната/ и лично мнение - заслужил си е 1то място.
Сега относно мумията ... ко да я правим ... Удрял играчи онлайн. Ай на бас, че си удрял само 1 онлайн ? Аз ще ти кажа кой - тон-чо. Удрял бил онлайн. Номера е да си пишеш с някой и да го удариш. Или да пиеш кафе с него, а през това време да летиш по флота му. Интересно, а ? Или летиш по някой, той си вдига всичко, после го връща и си мисли, че хванал Мойсей за жезъла. Бил удрял онлайн. Че бил и играч .... Ай да не говориш, като няма покритие. Ей го, аз си знам, че съм ламер и не се хваля. А ти и каса не си, а пак викаш. Той Ангела каса, ама беше под теб с точките, ама с 300 унищожителя. Щеше ти хапне малките кръстчета за ... закуска му иде малко ... Казах ви, вие 3-4 динки не искахте да посрещнете, камо ли играчи да го давате. Какво стана ? Като дадох точно време пред всички, излязох оф и тогава ме посрещнаха. Ама те всички са мъже като теб. А ти си най-големия. Или най-голямата мумия ... Верно бе, те топките изсъхнали .... Аз забравих. Я да не му се карате на момчето, то старо, старо ....