Съюз Пургатори

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Apr 3 2008, 09:51 PM) весо и отев се разбиха в мене онлайн. това брои ли се :) :) :)

а иначе имам достатъчно битки и много от тях са срещу играчи онлайн...

обещавам на края на рунда да постна всички мои битки които съм запазил и да разкажа каквото помня по тях.
ПС: а тия дето лаят по форума... ми като ти пречат не ги слушай! и аз съм лаял доста по форума и си е много гот да качваш на някой отворко като тебе кръвното :)
хахаха моито кръвно е малко трудно да го дигнеш точно с блф но както и да е кефи се на битките си над весо и отев щото само това ще ти остане от това маи както гледам щото освен да киснеш в тая игра друго не правиш ти маи
Последна промяна от Faraona на чет апр 03, 2008 8:57 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Гахахахах :) Фараоне, с това мнение се изложи БРУТАЛНО! :) Не че преди не беше селския клоун, ама сега съвсем :) :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 3 2008, 09:56 PM) Гахахахах :) Фараоне, с това мнение се изложи БРУТАЛНО! :) Не че преди не беше селския клоун, ама сега съвсем :) :lol:
ангеле за ко си жълт моито момче а? с нина ко прави че ви наказаха а?? сеет ли а?? как не те е исрам да говориш ся а при условие че не играеш в момента а??
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ох, колко неподготвен се изказваш пак :) А какво сме правили....хм, лоши работи правихме :) :lol: И искам да дадеш скрийншот къде съм жълт по-точно :) И моля те - почни да пишеш на що годе грамотен български.То бива да пишеш като ......., ама твойто е почти толкоз лошо като на фърки.

misterya: Редакцията е моя. Моля, не използвай определения от етнически произход! Може да се разтълкува с расистки характер.
Последна промяна от Fallen_angel на чет апр 03, 2008 10:05 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

тигер стига си спамил и развалял на човека темата.. тука си нищо !!
фани и си направи твоя и ни покажи тоя рунд кои и какво си набил нека стигне до сички играчи и секи си прецин за него колко си добър
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Apr 3 2008, 08:10 PM) 1. аз съм най-големия бъгер. който не го знае вече да е наясно!
2. планетата ми трябваше да се преселя до едно (и) което преди малко ударих, но човек на 50 000 точки не може да разбере за какво говоря.

ко стаа... докладчето от партизана помниш ли го??? и на тебе ти разбиха физиономията а сега надаваш глас... на умрело виеш ми се струва. застанал си зад батко си лили и пищиш изотзаде като ученичка.
веско веско.... мамин златен веско.... касо моя бездънна. ти се държа високомерно с мене и ме игнорира а сега искаш да ти отговарям. иди пий една студена вода и синей спокойно.
отговири на въпросчетата те са 3 и много прости 74.gif
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

като се научиш да уважаваш другите ще получиш уважение и от тях. гледай си сега рибката в буркана и не ме занимавай с личните си драми.
rosen_iliev1
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 27, 2008 6:54 am
Контакти:

Мнение от rosen_iliev1 »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Apr 3 2008, 09:15 PM) Росене ти като те гледам и ти синееш :) Поздравления за года той наистина е добър и опитен играч и показва класа този рунд - най-малкото това 16 ниво шпионаж е добро постижение ;) Само ми е интересно наистина ако може да сподели защо беше наказан, че виждам не само на мен ми е любопитно :a055:

и аз малко да посиния, времето позволява толков,а но има какво да се покаже още :)

а относно битките не ги пренебрегвайте , защото този рунд года ви показа майсторство в летенето и вместо да го плюете , отдайте нужното уважение, което заслужава, а и да не говорим как все по малко намаляват добрите ифлийтъри който все още играят активно! битките са срещу водещи играчи и са перфектни! кой кога мазал( на бабави гащите), щото всеки си има силни и слаби рундове но шпионаж 16, и солиден флот не са никак малко! А оправданията ги заебете- искат се доклади!!!! За това шефе мачкай, от мен каса бира за хубавата работа продължавай да показваш че си един от най добрите! :girl_witch: :girl_witch: :girl_witch:

ай наздраве за хубавата работа :a055:
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Apr 3 2008, 09:41 PM) нямам веме да се занимавам с тористи и хора които не играят а само лаят в форума и се мислят за големите играчи
Тoистите и аз ги знам ... А то колко е велико да си ПРО в Булфа ... Да не ти го вписват в паспорта ? Като идеш на интервю за работа казваш ли "взех рунд в БФ и съм се виждал с Каос" ? Може би като идеш на мач те показват на таблото и отдолу пише "той се познава с Каос !" ? Или пък така си печелиш почитател(к)и ? Сега усещам ще се започне с обидеите/интригите/дразгите. Такъв си, такъв ще си останеш.
So we crawl.
rosen_iliev1
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 27, 2008 6:54 am
Контакти:

Мнение от rosen_iliev1 »

ko-staa написа:Цитат(ko-staa @ Apr 3 2008, 09:42 PM) абе росен ли си незнам ама ако мислиш че си много силен заповядаи съгласен съм на дуел ама да е утре че след мача смятам да си лягам освен ако не те е страх аз на повече от 100к нема да ставам че да има интрига че те гледам 127к :a013: заповядаи на дуел ако искаш утре сладур :lol:

ще се бием утре сутрин да те видим само устата ли ти е толкова голяма или и флота, тегли заеми и купувай флота че ще ти трябва! рециклажа за победителя!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”