ще ме прощавате за езика ама тука нещо куца в цялата схема. това ли е съюза който беше в разцвет и мачкаше всички и всички ги беше страх от тях? това ли е съюза питам аз? нима тези синьо-зелени играчи са гордостта на отбора? прехвалените звезди от които всички ги беше страх? това ли са тези хора дами и господа??? от великите Пургатори само това ли остана? една сергия касички...
и понеже в заглавието на темата се говори за цифри... ето няколко числа за статистиката...
God_of_War vs. oth
такааа... отх беше една дупка в системата... сега пак надига глава и ми поства битки в трибуната... ама е кофти като те покажат и ти какво си го сговнясал а?
но да караме по същество...
God_of_War vs. otev
God_of_War vs. otev
God_of_War vs. otev
ето този талант ме игнорира... знам ли защо... заби си флота в мене е така за кеф... сигурно му беше писнало да го дебна и да не мога да го хвана... (тая битка дето се разби в мене я нямам... беше бял доклад). и не стига че се заби в мене... ами повлече и аверчето си в безумното си начинание... и аверчето му се нави разбирате ли.... и то каква я надробиха....
vesoo vs. God_of_War
vesoo vs. God_of_War
пък ме беше и игнорнал... та не можах да благодаря... мислех да му пратя рециклажа да се въстанови че да може по-скоро пак да дойде...
вкараха се в приключение... направо нямам думи. аз им викам "не искам бойни точки, недейте..." ама те "не, ще те набутаме с бойни точки... няма къде да бягаш" и аз кво да права....
сега остана само един от тях... лил... стърчи като.... руски паметник насред София
и така... това е силата на Пургатори... или както един млад мой приятел ми каза "Пургатори са силни само като не ги нападат" е като гледам и те като нападат пак правят некви епишни битки... е оня ден весо пак умрел... месията го сплескал като хлебарка на тапет. много играчи, пък играчката само една... не стига за всички!
е... толкова по въпроса за Пургатори... умреха старите и силни играчи... навъдиха се нови и млади дето се мислят за големи...
АМИН!
ПС: май ще има продължение че сега един пак идва да ме налива с точки