kokala vs zoro_gtx part еди коя си

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

GeNeRaLa
Редник (Private)
Регистриран: вт май 23, 2006 6:05 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLa »

Е може аз да съм направил 2-3 грешки в миналото (все пак това ми е третия рунд, който играя, а другите 2 не съм ги докарал до край), но явно кокала не се учи от грешките на другите.

http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=282460d
Битката не кой знае какво, но аз тепърва започвам, рунда е дълъг.

Няма смисъл да обяснявам. Враждата е стара, постоянни битки между първия и втория ( той започна първи :) ), историята е позната. Въпреки че на два пъти изоставах поради наказания, последното от които по неясни за мен причини, няколко пъти ме удряше, грабеше и така нататъка, аз пак се задържах на второ място. Но той продължаваше да ме подценява и подценява. Ако вие е по-добре да мислите, че имам 1000 сийтъра, ваша си работа (за АНСР става въпрос). Вие сте следващите, както ви бях подкарал в началото. Ако не може да приемете, че съм добър колкото вас, ваш проблем.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

А бекъп? :)

http://fl33t.free.bg/kokala_VS_Zoro_GTX_part_42141.htm

Да бе, не е кой знае какво... яко срам. Още му се смеем на Кокито... :)

Т'ва със сийтърите беше психо-атака, спокойно. Ама ако си мислиш, че не знаем... :P

Едит : Niki_god
Така,почистих темата от излишните коментари,моля ограничете се в коментара на битката,а не кой бил голям
Последна промяна от LoaD на чет апр 03, 2008 4:02 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

слабичка битка определено, а % тите и на 2-мата ме изумяват . :dizzy: за хора на 40-50к !
Последна промяна от dimas на чет апр 03, 2008 4:41 pm, променено общо 1 път.
GeNeRaLa
Редник (Private)
Регистриран: вт май 23, 2006 6:05 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLa »

dimas-empire написа:QUOTE(dimas-empire @ Apr 3 2008, 05:38 PM) слабичка битка определено, а % тите и на 2-мата ме изумяват . :dizzy: за хора на 40-50к !
За какво са ми проценти и флота сега, като няма по кой да летя? Само ресурс на вятъра
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Тцтц големи мизерници сме бе мисля да почвам да събарям мините и да вдигам % , че са ми най - важните в момента.По битката : тая атака беше най безсмисленото нещо , което съм правил в булфлийт . Знаех , че зоро има наличните ресурси да искупи всички кораби от борсата и да ме размаже и въпреки това литнах .... Макар , че сега като се замисля се получи доста добре , АКО бях влязал навреме да върна атаката , но за жалост бях възпрепядствам и така .... еми за финал ще кажа очаквайте още теми с 2та ника в трибуната :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

спор няма теми от двата ника ще има заедно със съответните доклади.за битката като за битка нападнали го посрещнал .и все пак зоро не се предава води битката сам срещу анср.за което му отдайте необходимото уважение дами и господа .врагове или приятели достоен е за уважение сам е няма даже и съюз .
Последна промяна от corpusdelikti на чет апр 03, 2008 6:27 pm, променено общо 1 път.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Абе така, така, corpus, ама май ще спираме да воюваме. Модераторите не ни дават :lol: :) :lol: .
Keep space clean, it's not yours.
Chengoooo
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 28, 2008 3:14 pm
Контакти:

Мнение от Chengoooo »

corpusdelikti написа:Цитат(corpusdelikti @ Apr 3 2008, 06:26 PM) спор няма теми от двата ника ще има заедно със съответните доклади.за битката като за битка нападнали го посрещнал .и все пак зоро не се предава води битката сам срещу анср.за което му отдайте необходимото уважение дами и господа .врагове или приятели достоен е за уважение сам е няма даже и съюз .
А ти знаеш ли че това не е 1 човек .... Тука са най малко трима дето играят с товав ацц кво уважение :lol:
ПП. карбанкал. И как така не е един човек . Подлежи на проверка. Но ако проверката не установи нарушение на правилата- навит ли си да понесеш отговорност за некоректно отношение .
Последна промяна от Chengoooo на чет апр 03, 2008 7:53 pm, променено общо 1 път.
corpusdelikti
Редник (Private)
Контакти:

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 3 2008, 08:01 PM) Абе така, така, corpus, ама май ще спираме да воюваме. Модераторите не ни дават :lol: :) :lol: .
:a013:
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
corpusdelikti
Редник (Private)
Контакти:

Chengo() написа:Цитат(Chengo() @ Apr 3 2008, 09:03 PM) Е кво искаш да ми кажеш , че играе 1 човек .... Объркал си се нещп

еднственото което знам е че нищо не знам !ама някои не знаят и толкова
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”