Па и вие за мезе го взехте човека
P.S.: Алоооо, с дата на регистрация ли ще се фукаме?
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Apr 3 2008, 12:27 AM) Всички сте каси бре .... Кой пожела Инсо да се яви ? Тука съм бре.
Емо обичащ еди кой си /може и коя си ... знае ли човек .../ не насилвай нещата, защото не знаеш как бият ламеритеПадналий не бъгва. Той си е каса по рождение. Ама тъй като те гледам ... ти май не падаш по-долу ... тцтцтц .... че и скачате като муха на ... мед ...
Пипо, как искаш да знае Падналия, Инсо или който и да било, след като не бил зануляван ... Ама аз съм общителен човек. Обичам да се запознавам.
Да не забравя - всите сте каси ... но един е Върки и Румпи е неговия пророк ....
П.П. Да не забравя още нещо- много ви здраве от Инсо. Рекъл шматката да се позавърне малко, че имало нещо за папане ....
Нз имаше 1 Инсо в СССР който ми искаше акаунтаVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Apr 3 2008, 12:40 AM) Грешка ! Аз акаунти не искам. Само давам. Предпочитам да си го направя сам, защото си ги правя акаунти, които могат да бият хора с по 30-40% повече точки. Можеш да се посъветваш със Станката или Диаболо, може и още каси да има, на които да съм им давал добре развит акаунт.
Ъмм, къде и кой по-точно го написаха пък това?Pipo написа:Цитат(Pipo @ Apr 3 2008, 01:25 AM) load с мен ли си се бил ....дай инфо с къв ник си бил....
Ами ако тия 30-40% повече са им от флота? Или важеше само за ония прота, дето всички им се наслаждаваме като ги шляпне някой флотаджияVaN написа:Предпочитам да си го направя сам, защото си ги правя акаунти, които могат да бият хора с по 30-40% повече точки.