Златни години...Уни2 ,Рунд 1.......In Memorial

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Mar 30 2008, 07:48 PM) Нали все още за БФ говорите??? На ЦС може и да ме е бил някой :) И няма да е лошо да забравите за светлата ми личност....щото е тъпичко да се спори с човек с :k045: нож в ръка

П.П. Loveless, верно май ми удари едни звездни, че и кръстове май имах, 2 дни преди дет-мача на миналия рунд на харда....рунд в който не играх ...или по-точно търговец бях...от ваканция на ваканция :) ))
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Mar 30 2008, 07:48 PM) Нали все още за БФ говорите??? На ЦС може и да ме е бил някой :) И няма да е лошо да забравите за светлата ми личност....щото е тъпичко да се спори с човек с :k045: нож в ръка
Мухахахахаха
миналия семестър един от преподавателите хвана една колежка, че е преписала, тя започна да го убеждава, че няма такова нещо, и той в подобен стил и обясни, че няма нищо по-тъпо от това да спориш с преподавател по време на изпита :lol:

Звездни още нямаше тогава, хиляда и няколко полевака бяха, кръстовете 'танас ги сбара ;)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Яз па знам най-много 3 пъти да са удряли скорпа.Миналия рунд на спееда,където скорпи игра изключително несериозно нещо стана и му шибнаха некви изтребители и след това и кръстове,а другия път беше преди 100 години...Абе скорпи си е мощен тип ве :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Туй да лижеш нечий гъз не е лесно... :p140:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Mar 30 2008, 11:25 PM) а другия път беше преди 100 години...Абе скорпи си е мощен тип ве :)
Ааа, ама и мощно стар ве :) )). Туй да не е Мастър Йода под прикритие :) .

ЦитатLoveless, верно май ми удари едни звездни[/quote]
Дахахах, какви са тия работи бре? Как така скорпиона е играл на звездни преди още ние да сме чували за тях!? КОРУПЦИЯ, КОРУПЦИЯ!!!... Май тука има равни, по-равни и най-равни, ааа? :P :) ))
Последна промяна от LoaD на нед мар 30, 2008 11:58 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Mar 30 2008, 11:29 PM) Туй да лижеш нечий гъз не е лесно... :p140:
То един да беше, да му го простиш ;)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
seal
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 23, 2008 11:34 pm
Контакти:

Мнение от seal »

е такива като леталния къде не лижат задници си имат банове до 2035 година заради смелостта да изкажат лично мнение скорпи го потвърди важното е ножа да е в тебе а кой прав кой крив ножа решава
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Най-драматичният рунд,в който съм имал удоволствието да играя!
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Отговори

Върни се в “Off Topic”