Златни години...Уни2 ,Рунд 1.......In Memorial

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Класика в жанра беше този рунд-жалко че вече малко рундове си останаха такива,каквито бяха...
Последна промяна от Nicson The Fearless на чет мар 27, 2008 10:00 pm, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
seal
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 23, 2008 11:34 pm
Контакти:

Мнение от seal »

на това му казвам носталгия.други се изразяват с ъс следното-доброто старо време.да се разбунтуваме да си имаме и една вселена в оригиналния вид и да се казва ретробулфпарад.гласувайте или ме псувайте
monty написа:Цитат(monty @ Mar 27 2008, 06:28 PM) Не си се научил, не си....... :lol: :lol: :lol:
death_row: Поне не правя на някой кефа като....ти си знаеш...

а ти научи ли се?!!!!!!
Последна промяна от seal на пет мар 28, 2008 9:14 am, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Като говорите за уни2, защо по демоните въобще споменавате думата професионалист :) )
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Mar 28 2008, 10:16 AM) Като говорите за уни2, защо по демоните въобще споменавате думата професионалист :) )
А ти какво по ангелите имаш против 2 ра? :dizzy:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Нищо против.... аз обичам децата :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Незнам защо,но на мен рундовете във 2ра много повече са ми харесвали от тези в 1ва.Нямах честа да играя 1ви рунд на 1ва,казват че е интересен,незнам кой с кой се е трепал,но погледнете 2ра вселена.Преди 2 рунда лятото на ройал му летя целия топ10,миналия рунд Кало изтреба 3,4 човека от топ10 и след това нямаше как-занулиха го.Този рунд на 2ра още от началото почнаха мелетата м/у топаджиите...Това са еднократни примери...Всички много здраво се мелят в тази вселена :) Но колкото и да не разбирах играта в рунд 1 на В2 (не че са я разбирам де :lol: ) смятам,че това е най-добрия рунд,познавам се с аркантос,много голям играч,тогава здраво се трепеха топаджиите :)
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

За добрия професионалист няма значение дали е в мод или не.... ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”