Narayan написа:Цитат(Narayan @ Mar 27 2008, 02:31 PM) Ех спомням си имаше касички на по 80к точки ^_^ и не бяха 1-2... И изоставени флоти пак на по 80к всеки ден по една :D
Ко прикааш

. Джейсъна беше на 30k точки в челото на класацията (първо място, по-точно), беше без флота (по-точно остана без флота

, цели 10 бойни и 30 кръста имаше за кратко

), беше яко на минички, а нощем никакъв го нямаше. Е такива хора искам ся у топа, ама няма

.
P.S.: Сиринци... иначе по въпроса с аматьорите... забравяш откъде беше заимствана тази игра. Доста хора си я бяха "играли" още преди да излезе един вид, така че не всички почнаха от ниво аматьори. Чарът на играта не беше само в
аматьорството, а беше и в това, че миришеше на ново. Ти що мислиш някои толкова бързо я схванаха? Не ги е светнал Светия Дух, за всеки случай. :> А примерно аз - който никога до този момент не бях дори отварял онлайн игра (а първо като почнах и малко тъпичко ми се виждаше - само цифри и картинки... та се чудех кое му е интересното) - докато се науча кое, какво, що... и разбера, че най-голямото преимущество за този момент е просто да си постоянно на линия... и оттам-нататък другите работи. Добре че някои хора разпалено крояха и обясняваха добри тактики съвсем открито във форума, че и не само тук, та да крадна идеи малко. Ето това е
аматьор.
Keep space clean, it's not yours.