Продавам (Благотворително) страОтен акаунт в първа вселИена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
hitimot
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 16, 2008 2:35 pm
Контакти:

Мнение от hitimot »

17 "ФАКУЛТЕТО" AMOUN бойни 57,265 ресурсни 22,810

на много бойни на малко ресурсни
лачена флота пиратска - 1000 звездолета и 100 кръста
малко рециклатори /50 / и 140 транса

всички на мразят и псуват - така че играта е интересна :)
клали сме ги наред те нас немогат на фанат само псуват и се заканват

та омръзна ни вече да играем - а за да не го осираме на финала акаунта и да се налага да го трия предпочитам да го дам на някого - плащайте си тука в темата . и да видим кой най-добра цена ке дава ...
:a055:

п.п. мой да сме сигани - ма акаунта ни е европейски !
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

търговията е забранена.....
тук се развива благотворителност !!!!
аман от цигански номера ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Оберон се хванал на сериозна работа.

Кратък ама виц
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

RoYaL изигра един честен рунд. :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

Kaos 1 седмица в библиотеката за спам :c022:
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Bulfleet Weekly - за вас всяка седмица
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

ВЪрве ли си две кебабчета.Видяли 1 месарница и си казали "ех как ми се иска и аз да съм толкова красив и кръгал"..и продължили да си ходят.
Но уви, видяли 1 много красива Кола и вътре много Красиво Кебабче и станало случка-1 от кебабчетата било блъснато и се разплокало, а другото казало " е нали искаше и ти да си като онова-ето готов си"
hitimot
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 16, 2008 2:35 pm
Контакти:

Мнение от hitimot »

Току що ми изклаха всичката потдържата флота ...
така че ако някой го иска да казва - не отговарям ако до довечера го изнесат целия - грехота е толкова опитни капитани да измрат нелепо ... :p140:

хора разбрали сте ме погрешно - не го продавам за пари и за нанокредити - а просто който разкаже един виц тук
Последна промяна от hitimot на чет мар 27, 2008 2:25 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

/off
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Mar 27 2008, 10:55 AM) търговията е забранена.....
Май има пропуск в правилата - никъде не пише нищо конкретно за търговията с вицове :P .
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Fr0z3nSouL™ написа:QUOTE(Fr0z3nSouL™ @ Mar 27 2008, 11:07 AM) RoYaL изигра един честен рунд. :)
Това е факт :P Във всеки случай никой не го хвана в каквото и да било нарушение, т.е. "невинен до доказване на противното" :)

Ще ти разкажа не виц, а действителен случай. Акаунта не го щЪ - преди 2 рунда ми подариха един и само набивам пари за нанокредити - седи в мод 25 дни в месеца минимум :)

Та....
Преди да направят Булфони, Беткоми и прочие, имаше само телефони с монетки, а в кабинките на някои имаше и телефонни указатели - много увлекателно четиво :) Прибираме се с едно приятелче... От детска дискотека ще да е било, защото на 15-16 по друга причина не ми се случвало да кръстосвам улиците в 1-2-3 през нощта. И спираме на един от споменатите обекти - микс от телефон и безброй номера, на които можеш да звъннеш. Всичко, което ти е необходимо е монетка (вече не помня от колко стотинки, но я имахме). Хващаме указателя и започваме да разгръщаме напосоки и да търсим странни имена. В един момент попаднахме на името Вълчо Китайски. На приятеля ми му хрумна някаква дивотия, вдига слушалката, пуска стотинка и започва да набира. Това се случва между 2 и 3 през нощта. Отсреща най-накрая вдигат телефона, но е женски глас. Диалога беше следния:
- Ало! Извинявайте, че ви безпокоя по никое време, Вълчо Китайски може ли да се обади?
- Не, не може! Кое време е да звъните по телефона!?!
- Ами, да, права сте, наистина е много неудобно време за обаждане и още веднъж ви се извинявам, но трябва спешно да говоря с Вълчо Китайски...
- Не може да говорите с него сега, обадете се сутринта!
- Добре, а тогава поне бихте ли му предали, че го е търсил Мечо Японски

:lol:

Едит:
Сиринци
5 стотинки струваше удоволствието. Понякога ги лепяхме и на конец стотинките...
Верно бе!!! Аз даже имах една пробита монета :) Дълго време говорих безплатно, докато накрая един ден кончето се скъса :( Мъка голяма беше, че трудно се пробиваха монетите с ножа за хляб :)
Последна промяна от Loveless на чет мар 27, 2008 4:53 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Отговори

Върни се в “Off Topic”