Fr0z3nSouL™ написа:QUOTE(Fr0z3nSouL™ @ Mar 27 2008, 11:07 AM) RoYaL изигра един честен рунд.
Това е факт

Във всеки случай никой не го хвана в каквото и да било нарушение, т.е. "невинен до доказване на противното"
Ще ти разкажа не виц, а действителен случай. Акаунта не го щЪ - преди 2 рунда ми подариха един и само набивам пари за нанокредити - седи в мод 25 дни в месеца минимум
Та....
Преди да направят Булфони, Беткоми и прочие, имаше само телефони с монетки, а в кабинките на някои имаше и телефонни указатели - много увлекателно четиво

Прибираме се с едно приятелче... От детска дискотека ще да е било, защото на 15-16 по друга причина не ми се случвало да кръстосвам улиците в 1-2-3 през нощта. И спираме на един от споменатите обекти - микс от телефон и безброй номера, на които можеш да звъннеш. Всичко, което ти е необходимо е монетка (вече не помня от колко стотинки, но я имахме). Хващаме указателя и започваме да разгръщаме напосоки и да търсим странни имена. В един момент попаднахме на името Вълчо Китайски. На приятеля ми му хрумна някаква дивотия, вдига слушалката, пуска стотинка и започва да набира. Това се случва между 2 и 3 през нощта. Отсреща най-накрая вдигат телефона, но е женски глас. Диалога беше следния:
- Ало! Извинявайте, че ви безпокоя по никое време, Вълчо Китайски може ли да се обади?
- Не, не може! Кое време е да звъните по телефона!?!
- Ами, да, права сте, наистина е много неудобно време за обаждане и още веднъж ви се извинявам, но трябва спешно да говоря с Вълчо Китайски...
- Не може да говорите с него сега, обадете се сутринта!
- Добре, а тогава поне бихте ли му предали, че го е търсил Мечо Японски
Едит:
Сиринци
5 стотинки струваше удоволствието. Понякога ги лепяхме и на конец стотинките...
Верно бе!!! Аз даже имах една пробита монета

Дълго време говорих безплатно, докато накрая един ден кончето се скъса

Мъка голяма беше, че трудно се пробиваха монетите с ножа за хляб