Златни години...Уни2 ,Рунд 1.......In Memorial

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Mar 27 2008, 02:11 PM) Всички бяха аматьори...
Каквото ти е и мнението ли? :)

Шегувам се, разбира се. Но определено не ти го споделям, също така. Макар и не лично (на живо), но познавам поименно поне трима - три примера, които направо си бяха таланти. А единият имаше доста опит изобщо от онлайн игри, което си е все бонус и далеч се разминава със значението на думата аматьоp. Обаче касичките тогавааа... ех, сега едва на пръсти се броят толкова дащните, наистина... Та с няколко думи - мен ако питаш, всеки беше професионалист едно време, дори и касите! А сега... всеки се мъчи или го мъчат да е по малко от всичко ;P.
Последна промяна от LoaD на чет мар 27, 2008 1:27 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

Ех спомням си имаше касички на по 80к точки ^_^ и не бяха 1-2... И изоставени флоти пак на по 80к всеки ден по една :D
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Narayan написа:Цитат(Narayan @ Mar 27 2008, 02:31 PM) Ех спомням си имаше касички на по 80к точки ^_^ и не бяха 1-2... И изоставени флоти пак на по 80к всеки ден по една :D
Ко прикааш ;) . Джейсъна беше на 30k точки в челото на класацията (първо място, по-точно), беше без флота (по-точно остана без флота :c022: , цели 10 бойни и 30 кръста имаше за кратко :) ), беше яко на минички, а нощем никакъв го нямаше. Е такива хора искам ся у топа, ама няма :( .

P.S.: Сиринци... иначе по въпроса с аматьорите... забравяш откъде беше заимствана тази игра. Доста хора си я бяха "играли" още преди да излезе един вид, така че не всички почнаха от ниво аматьори. Чарът на играта не беше само в аматьорството, а беше и в това, че миришеше на ново. Ти що мислиш някои толкова бързо я схванаха? Не ги е светнал Светия Дух, за всеки случай. :> А примерно аз - който никога до този момент не бях дори отварял онлайн игра (а първо като почнах и малко тъпичко ми се виждаше - само цифри и картинки... та се чудех кое му е интересното) - докато се науча кое, какво, що... и разбера, че най-голямото преимущество за този момент е просто да си постоянно на линия... и оттам-нататък другите работи. Добре че някои хора разпалено крояха и обясняваха добри тактики съвсем открито във форума, че и не само тук, та да крадна идеи малко. Ето това е аматьор.
Последна промяна от LoaD на чет мар 27, 2008 1:50 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

А Първа вселена откъде? Май не си чел Bulfleet Newspaper, където за пръв път бе отразена официално историята покрай създаването на играта :) . Другият вариант е да се досетиш логически защо имаше толкова много бъгове отначало... :) Има някои доста интересни клюки и факти...

Така, както си поел инерция, че е първата онлайн игра (или първата онлайн игра на тази тематика) ще речеш още малко :) .
Последна промяна от LoaD на чет мар 27, 2008 1:55 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Mar 27 2008, 01:16 PM) Нищо не приемам за даденост, особено когато общувам сред виртуалната нереалност. Някой там герой беше казал: Совите не са това, което са. Тъй че :c022:

Колкото до това какво съм, знам само че съм Спас, а дали съм Змей ще видим :crazy_pilot:
Хах... Не ми е за цел да ти пробутвам даденостите си - скръндза съм! :P
Но пък виждам, ти държиш да ми навреш в лицето твоя даденост!? Само, че подобен род даденост, която отрича виртуалността, като в същото време я манипулира, изразява пълно противоречие и е с бедно съдържание, лишено от смисъл и целесъобразност - не ми е по вкуса - не, благодаря. "Виртуалната нереалност" такова понятие не съществува, дори и в обективната действителност... В твоята имагинерност - може би, но не и тук. Хората тук са реални и действията им, мислите им са факт!
Много е хубаво да ползваме заучени фрази, но преди всичко е важно да ги разбираме за да знаем точно, кога и къде се използват. :)

Ако имаш още нещо да ми казваш Спасе, на ЛС. Достатъчно се отклоних от темата...
Последна промяна от misterya на чет мар 27, 2008 4:28 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”