лол какво става къде сме?
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Kosmodisk-а е при kaos
А доктора беше Ливайс(Н), ама мойте са протектори...
А доктора беше Ливайс(Н), ама мойте са протектори...
Последна промяна от misterya на ср мар 26, 2008 1:52 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
След като тъпия ми служебен компютър няма кирилица, написах Космодиск, иначе ги знам тия.
Иначе Мистерия,защо ти са протектори?, да не си жулиш коленцата а?.
Иначе Мистерия,защо ти са протектори?, да не си жулиш коленцата а?.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Ми да!niki_god написа:Цитат(niki_god @ Mar 26 2008, 03:02 PM) Иначе Мистерия,защо ти са протектори?, да не си жулиш коленцата а?.![]()
Последна промяна от misterya на ср мар 26, 2008 3:04 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- lllidan_evil
- Редник (Private)
- Регистриран: чет окт 12, 2006 1:04 pm
- Контакти:
Съдеики по вашата тъпота.
аз кухата лейка ви казвам така.
съвсем накратко и много ясно...хора като вас аз наричам некадърни национални боклуци
това че във форума няма истински българи е отделен въпрос.
защитавате човека който каза че мрази езика и литературата ни.кухи лейки
стига толко простоий че зех да се чуствам тъп като вас!
съвсем накратко и много ясно...хора като вас аз наричам некадърни национални боклуци
защитавате човека който каза че мрази езика и литературата ни.кухи лейки
[color=black]Да убиеш един е убийство,а милиони просто статистика! [/color]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Мъжки(или женски,според зависи) пий си хапчетата редовно,недей да спиш с отвити крачка и не излизай навън,че ще си направиш нещоlllidan_evil написа:Цитат(lllidan_evil @ Mar 26 2008, 04:40 PM) Съдеики по вашата тъпота.
съвсем накратко и много ясно...хора като вас аз наричам некадърни национални боклуцитова че във форума няма истински българи е отделен въпрос.
защитавате човека който каза че мрази езика и литературата ни.кухи лейки![]()
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Виж сега няма значение дали си националист или си партиен член или дори член на атака. Вярвам че никой не го вълнува. Политическите, расистките и разни други теми не са за този форум.
Не ме вълнува и дали ейшънт изповядва някаква вяра, дали е против нещо, за мен няма никакво значение докато играе по правилата в тази игра. Ако имаш нещо против него - има много методи извън играта да му ги кажеш. Тук не е трибуна за подобни неща.
Не ме вълнува и дали ейшънт изповядва някаква вяра, дали е против нещо, за мен няма никакво значение докато играе по правилата в тази игра. Ако имаш нещо против него - има много методи извън играта да му ги кажеш. Тук не е трибуна за подобни неща.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]