лол какво става къде сме?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Да дудо се изложи когато му залагах гоелми надежди. А тръгна много добре. Пожелавам ти успех с Амнести, ако не успееш сам да се справиш свиркай ще удряме и ние. Все ще го повалиме заедно. Дали има червен надпис или не - все си е война...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Илидан, имаш невероятната способност никога да не можеш да намериш нещо грам смислено, за което да говориш. Не злепоставяш Ейшънта, просто се показваш в най-чист вид, както си те знаем - градинска лейка. И си малко по-забавен от подобна, като стана на въпрос. Хич не ти споделям възгледите по което и да е отношение. Расист долен. Кой си ти, че ще обиждаш така селски другите народи, пък да не говорим и че си посочил може би най-силно развитите. Бая солиден бан си заслужава това.

И честно-казано, нивото на Ейшънт соул ще го стигнеш най-вероятно, когат' пръдне бухалът, така че - нямаш ли си някаква друга работа или?...

P.S.: DND е абревиетура на Do Not Disturb, не знам каква беше оная дума, която използваше, не съм я чувал дори...
Последна промяна от LoaD на ср мар 26, 2008 12:47 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 26 2008, 01:33 PM) Илидан, имаш невероятната способност никога да не можеш да намериш нещо грам смислено, за което да говориш. Не злепоставяш Ейшънта, просто се показваш в най-чист вид, както си те знаем - градинска лейка. И си малко по-забавен от подобна, като стана на въпрос. Хич не ти споделям възгледите по което и да е отношение. Расист долен. Кой си ти, че ще обиждаш така селски другите народи, пък да не говорим и че си посочил може би най-силно развитите. Бая солиден бан си заслужава това.

И честно-казано, нивото на Ейшънт соул ще го стигнеш най-вероятно, когат' пръдне бухалът, така че - нямаш ли си някаква друга работа или?...
Load-e, скъпи... много те обичкам нали си знаеш?! :kiss: Но миличък, недей да бъркаш шувинизма с расизъм!
Моля те, понякога е по-добре да замълчим, отколкото да кажем нещо, което е извън възприятията на околните...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Определено има напредьк, преди бе обявил война на цялата вселена, сега само от 1000 - 3000 точkи

@ Мистерия,а мен не обичаш ли ? :dizzy:
Последна промяна от niki_god на ср мар 26, 2008 12:58 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Хм, да, права си - шовинист* е, сега чак обърнах внимание на това:
ЦитатЖивееш във Велика България
най-великата страна на света...нучи
историята и езика пфу
Българите сме най-великата раса
всяка друга раса е по ниша от нас[/quote]Краен национализъм, както се нарича още. Лошото при него обаче е, че не се има за велик българин, а просто... Бог знае, що нашенският Адолфчо се прави на интересен :) .
* При употребата на термина „шовинист“ не се взима предвид дали шовинистът има основание за своето мнение, а единствено това, че е със слепи и безразсъдни възгледи. Днес обаче терминът се използва в пейоративен смисъл и шовинизмът се възприема като безразсъден и грешен възглед. С други думи - необоснован и нелогичен, а с една дума - и тъп...

P.S.: А ти нали знаеш, че любовта ти е споделена, хи-хи :) )).
Последна промяна от LoaD на ср мар 26, 2008 1:03 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Mar 26 2008, 02:07 PM) Бой по И-тата!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 26 2008, 02:02 PM) P.S.: А ти нали знаеш, че любовта ти е споделена, хи-хи :) )).
Знам, знам! :)

Ники, бива ли такива неща да ме питаш, особено в тоя тоалет и в тая поза... ;) Наколенките ме стягат...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

misterya написа:Цитат(misterya @ Mar 26 2008, 02:30 PM) Знам, знам! :)
Ники, бива ли такива неща да ме питаш, особено в тоя тоалет и в тая поза... ;) Наколенките ме стягат...
Kosmodisk? :lol:
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

ники бъркаш ги. има наколенки на доктор ....(Вайс, Тайс, Гайс - ненужното се задрасква). Може би за тях става дума
Последна промяна от freeico на ср мар 26, 2008 1:47 pm, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”