ЧРД :)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

ЧРД на Matodato ;) Марто, всичко най-хубаво ти желая - каквото ти е на сърце да ти е в ръце :) Жив и здрав, много щастлив и както винаги усмихнат ;) И да си изкараш весело ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
TheDzurk
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 05, 2007 1:47 pm
Контакти:

Мнение от TheDzurk »

ми то и от мен чрд ама той у Англията, пожелавам му да си уреди живота у чужбината ;)
[size="4"]Важното е че не съм Алкохолик!, а че обичам алкохола :) [/size]

Only Bulfleet Football Team :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Чрд,здраве,щастие,късмет,пари,жени,коли и много бира! :a055:
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

ЧРД Марто :p026:

От малкото пъти когато сме се виждали съм те опознал като точен и свестен човек, тъй че от все сърце ти желая да успяваш с всичко, с което се захващаш в живота ;)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

AJIkoXoJIukA написа:Цитат(AJIkoXoJIukA @ Mar 25 2008, 05:57 PM) ми то и от мен чрд ама той у Англията, пожелавам му да си уреди живота у чужбината ;)
Резерва в Ман Юнайтед хъхъ
Потребителски аватар
Calgary_Flames
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 24, 2007 5:40 pm
Контакти:

Мнение от Calgary_Flames »

ЧРД, Марто! Да направиш няколко кълбета в наша чест! :)
[color=#ff0000][url=http://kovachitza.miniville.fr/]please visit my city[/url][/color]

[b]Chasing the man you cant see, so just walk away and let him be
He's got a shot gun so go back home
Cuz you'll never get Mr.Jones

Цитат[/b]те тия всичките са някви рецидивисти и социопати пуснати от санаториуми, затвор, ТВУ-та или от Люлин,защото никой нормален човек не иска да става контрольор :) :) :) [b][/quote]

[/b]
Потребителски аватар
Matodato
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет май 27, 2005 1:38 pm
Контакти:

Мнение от Matodato »

IZVINQVAM SE ZA 6LIOKAVICATA ( nikoga ne sum vqrval, 4e 6te mi se naloji da pi6a na takova tuk, uvajavam administratorite )

Mnogo vi blagodarq za temata mom4eta, blagodarq i na Ppo 4e me svetna za neq :) Mn mi lipsva futbola sus vas, nadqvam se ako se vurna nqkoi den i sum o6te vuv forma da si me priberete pak pri vas.... Pi6a ot edin pub v momenta i trqbva da iz4ezvam sled malko, zatva nqma da pi6a mn dulgo, no iskam da vi pojelaq kusmet v purvenstvoto , mnogo pobedi i mn 6tastlivi i hubav omenti!
Вкарвам го, защото обичам да се търкалям! Завета на кълбото... Bulfleet Team ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”