Какъв е шанса да убием прасе с голи ръце?!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ае .. да ви кажа не е лесно. Ако е 15 до 25 килограма, шанса да го убиете е 50/50. И то трябват здрави крака, защото едва ли с ръце ще му направите нещо. Удря се в гръбнака, за да може да се парализира, а после ... кой както реши. На по-голямо прасе не скачайте. Виждал съм 40 кила глиган да бяга от кучета, а като го притиснаха, 2 от кучетата бяха почти убити. Ще ви кажа и друго - изтрел в главата от упор с Макаров не може да събори 180 килограмово прасе. Иначе сам съм го събарял прасчо, ама с нож в ръка :)
Та ... момци и моми, не се опитвайте, опасно е ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
nabora
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 18, 2008 8:57 am
Контакти:

Мнение от nabora »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Mar 25 2008, 12:58 AM) Ае .. да ви кажа не е лесно. Ако е 15 до 25 килограма, шанса да го убиете е 50/50. И то трябват здрави крака, защото едва ли с ръце ще му направите нещо. Удря се в гръбнака, за да може да се парализира, а после ... кой както реши. На по-голямо прасе не скачайте. Виждал съм 40 кила глиган да бяга от кучета, а като го притиснаха, 2 от кучетата бяха почти убити. Ще ви кажа и друго - изтрел в главата от упор с Макаров не може да събори 180 килограмово прасе. Иначе сам съм го събарял прасчо, ама с нож в ръка :)
Та ... момци и моми, не се опитвайте, опасно е ...

Ето един човек който знае какво говори .. евала :a055: . Та и аз да кажа нещо вижал съм как 200 кг прасе итоара орасеца на човек и го осакатява за цял живто само с един замах на задния крак(поради неопитност на "държачите",които трябва да го държат докато коляча на рпасето мине отпред и го прободе) но какво да се прави случват се и такива раоти .......

П.П. Не ви препоръчвам да се хвърляте с голи ръце на прасе по тежичко от 50 килограма, за глиган да не говорим !!!
Потребителски аватар
nabora
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 18, 2008 8:57 am
Контакти:

Мнение от nabora »

nabora написа:Цитат(nabora @ Mar 25 2008, 06:38 AM) Ето един човек който знае какво говори .. евала :a055: . Та и аз да кажа нещо вижал съм как 200 кг прасе итпара(разкъсва) прасеца на човек и го осакатява за цял живот само с един замах на задния крак(поради неопитност на "държачите",които трябва да го държат докато коляча на прасето мине отпред и го прободе) но какво да се прави случват се и такива раоти .......

П.П. Не ви препоръчвам да се хвърляте с голи ръце на прасе по тежичко от 50 килограма, за глиган да не говорим !!!

съжалявам за предните грешки... :c022:
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Енд оф стори.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”