Умници от всички вселени, обединявайте се :)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Dark_Stalker написа:QUOTE(Dark_Stalker @ Mar 19 2008, 06:57 AM) Това вече го уточнихме, прочети по хубаво поста ми и може би ще се сетиш какво искам да кажа - тези всички дати, часове и години не са нищо повече от удобна измислица на човека за да има ред и да може да каже кое кога се е случило. иначе защо сега да не сме примерно 5236 година а не 2008, то по китаиския календар мисля че е дори над
10 000-та година,
Грешка, 2008ма СЛЕД НОВАТА ЕРА(след Христа).Далеч не сем просто 2008ма...

А твоята логика опира до, не една минута, не един час а цял ден, явно не искаш да го проумееш или не зная.Дадох ти пример със сейвъна :D Какво мислиш?
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Dark_Stalker написа:Цитат(Dark_Stalker @ Mar 19 2008, 06:57 AM) Това вече го уточнихме, прочети по хубаво поста ми и може би ще се сетиш какво искам да кажа - тези всички дати, часове и години не са нищо повече от удобна измислица на човека за да има ред и да може да каже кое кога се е случило. иначе защо сега да не сме примерно 5236 година а не 2008, то по китаиския календар мисля че е дори над
10 000-та година,
Баси, ти за една cвоя грешка ще изкараш света крив :/

То и Господ може да е измислица, ма на нас к'во ни пука. Съобразяваме се с религията, с времето. То ако е тей, давай да не ходя на даскало/работа и кат' пита директорът/шефът, аз ще му кажа, че то всичко е една измислица, щот' да не ме оставят да си спя сутринта кат' хората...
Това са много широки понятия, не тях коментирахме по-горе... а един прост въпрос, на който вече се отговори поне два пъти (един от мен, един от Маат, не ми се разгръща да поогледам и за други)...

И за календара не си прав. То си има и "пр.н.е." ("пр.хр.") и "сл.н.е." ("сл.хр."), ама нали се сещаш, че малко трудно може да се говориш с точност за толкова години назад. Никой не е наясно точно откога сме подобно по-интелигентно общество, нито пък откога е най-добре да започне да се брои - откакто е излезнал наяве първият човек или ддз... Изобщо не разбирам що се опитваш да откриеш топлата вода в момента и едва ли не ще измислиш нещо ново, дето 6 милиарда акъла (кой има, кой има повече, кой няма...) няма да са го измислили вече по-добре... поне по тоя казус. Нали кат' ти кажат: "Ела утре в 15:00 у нас", примерно, знаеш за кога става въпрос? Е, къв е проблема тогава!? ;)

Та, за това писах по-горе за чий... го пишеш това, че и продължаваш упорито да пишеш по въпроса... на модераторът, който ще зачиства спама ще му се стъжни после. А ако някой мод види... да едитне първия пост най-добре и да допише като подзаглавие, че става въпрос за Математика и Логически задачи, все пак ;) .
Последна промяна от LoaD на ср мар 19, 2008 10:10 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
lzpreslav
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 18, 2005 11:14 am
Контакти:

Мнение от lzpreslav »

GeNeRaLiSiMuS написа:QUOTE(GeNeRaLiSiMuS @ Mar 16 2008, 12:27 AM) Защо ли броят на гласните съвпада с броя на сричките ... Няква случайност ще е ...
Всъщност това не е напълно вярно, колко срички има думата "ябълка" и колко гласни има.
Kiara написа:QUOTE(Kiara @ Mar 16 2008, 04:37 AM) сричките е правилния отговор
нека ми, че рядко влизам в темата, прав съм бил все пак :happy:

мислех още нещо да реша, но с толкова много глупости в темата не схващам кое е загадка и кое - не, нямам намерение да чета всичко.
00:00 е нов ден, 24:00 е още старият ден, така е прието да се записва

LoaD ownz ;]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

lzpreslav написа:Цитат(lzpreslav @ Mar 20 2008, 07:44 AM) Всъщност това не е напълно вярно, колко срички има думата "ябълка" и колко гласни има.
я-бъл-ка - три срички, доколкото виждам и гласните са три.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на чет мар 20, 2008 6:24 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

"я" не е гласна.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Arti
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср дек 29, 2004 5:13 pm
Контакти:

Мнение от Arti »

EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Mar 14 2008, 08:38 PM) Ако Арти влизаше още у тоя форум щеше да се подмокри от кеф на тая тема... :)
Хаха, добре ме познавате май :a049:
Хайде, чакам новите задачки, пък утре-другиден може и аз да ви поизмъча с някоя...
Поздрави на всички и поздравления за хубавата темичка!
Арти
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Пуснаха ли ти Интернета, хиенооооооо :) По-често да ни посещаваш! :)

/офтопик

П.П.Понеделник идваш на УАТЧ, нали? :)
Последна промяна от Fallen_angel на съб мар 22, 2008 1:15 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Arti
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Arti »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Mar 22 2008, 02:15 PM) Пуснаха ли ти Интернета, хиенооооооо :) По-често да ни посещаваш! :)

/офтопик

П.П.Понеделник идваш на УАТЧ, нали? :)
Пуснаха, пуснаха! А от тая тема няма мърдане!
Иначе довечера съм на купонче, така че за понеделника още е трудно да се каже :a055:
Наздраве!
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Да ти имам изтрезняването :)

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Arti
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Arti »

Хаха, всъщност, да си призная, хич не пия:)
Иначе ето нещо за което да си мислите:
Колко петоъгълника има върху една футболна топка?

(знаете единствено, че върху топката има само петоъгълници и шестоъгълници)
Отговори

Върни се в “Off Topic”