относно полетите
просто се и харчи пропорционално на трупането... доста време минава от урнда докато почне да се трупа без да се харчиkaos написа:QUOTE(kaos @ Mar 22 2008, 01:18 PM) Рояле, газ се трупа с летене, а не с чоплене на носа. Колкото повече летиш, толкова повече газ се трупа.
знаеш какъв глад е в началото
Алкохолик, за шпионаж и 4 вида скорости например
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
Вече втори напълно излишен, да не казвам груба дума, пост ти чета. Първо, ако си на 3k точки - да, 100k ще ти стигнат. На мен флотата ми харчи 500k на 50 системи само (а още нямам и 25k точки в съответната вселена), дали ми стигат 100k, я кажи?AJIkoXoJIukA написа:QUOTE(AJIkoXoJIukA @ Mar 22 2008, 02:19 PM) Добре каос ама за какво ти е тая газ??!? добре да летиш е повече от 100к не ти требе
Второ, относно по-горния ти пост... газта ти трябвала само за Реактивни? Ние с тебе една и съща игра ли играем? Защото май не... явно не си достатъчно опитен, за да говориш на тая тематика. Извинявай.
За справка: Като колонизирам до жертви - ми трябва газ (за Колонизатор). Като строя или купувам Рециклатори/Танкери, Спийдъри, Бомбардировачи или Унищожители - ми трябва газ. Като вдигам Корабостроителница, Тертети или Търговски център на нови колонии - ми трябва газ. Като започна да строя сателити за Гравитационни - ми трябва МНОГО газ. Като започна и Звезди на смъртта - ми трябва МНОГО газ. Има също така 9 проучвания, изискващи и газ. Та казваш... 100k ми стига? Ако е по толкова на ден... ще съм доволен, ако това имаше предвид
Последна промяна от Illuminate на съб мар 22, 2008 12:48 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Една атака с флота ми е около 800к газ. И "горе" не летим по балъци дето не си влизат в акаунтите с дни.AJIkoXoJIukA написа:Цитат(AJIkoXoJIukA @ Mar 22 2008, 01:19 PM) Добре каос ама за какво ти е тая газ??!? добре да летиш е повече от 100к не ти требе
Нямам проучване изключая Йонни и Плазмени, което да ми иска по-малко от 2 милиона газ.
И наистина - ти коя игра играеш?
Последна промяна от MartinNosovich на съб мар 22, 2008 12:31 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
- nabora
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 18, 2008 8:57 am
- Контакти:
Голям е ....death_row написа:Цитат(death_row @ Mar 22 2008, 01:27 PM) За наливане може също да се използва![]()
death_row: Това,че си здухан и не разбираш от шеги не ме интересува
М/д и аз съм ан това мнение - не е лоша идеята след като не са летяли целия път защо да не се върща газта. Фактически тя не е изразходвана - случвало ми се е да литна с доста голяма флота да върля 1кк газ и след 5 мин да влезне жертвата ... логично е поне 50 % да се възстанови ...
Последна промяна от nabora на съб мар 22, 2008 12:55 pm, променено общо 1 път.
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
Ами логично е и да ми плащат по +20% базовата цена като купуват кораби, ама тия мрънкат до небесата? Рано или късно си плащат, а за по-евтино ще ми държат шапката май. Логично е и да не ми пипат рециклажите, астероидите и касичките в обсега. Уви, вчера някой ме превари с 2 атаки. А кажи ми сега къде има логичност в тая държава
.
Последна промяна от Illuminate на съб мар 22, 2008 12:47 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
Хех - само за проучванията и полетите да се хабеше газта
. А ако тръгнеш да играеш на унита или бомби - 15к газ парчето.
Грубо сметнато газта за един бомбардировач е 1/6 от ресурса , а газта от рециклажа 1/5 , като сложиш и газта за полет до целта - след атаката газ йок
Грубо сметнато газта за един бомбардировач е 1/6 от ресурса , а газта от рециклажа 1/5 , като сложиш и газта за полет до целта - след атаката газ йок
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1112925][/url]
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Ти май флота над 300 кръста не си виждалAJIkoXoJIukA написа:Цитат(AJIkoXoJIukA @ Mar 22 2008, 02:19 PM) Добре каос ама за какво ти е тая газ??!? добре да летиш е повече от 100к не ти требе
извинявай но в момента във 2ра , началото на рунда е и ми трябват 300к газ за проучване на скорост
Последна промяна от dim4o на пон мар 24, 2008 12:55 pm, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
След като изцепи този страхотен лаф, който аз все още не разбирам (евала, евала, евала, искам да мога да мисля и аз така остроумно ;/death_row написа:Цитат(death_row @ Mar 22 2008, 01:27 PM) За наливане може също да се използва![]()
Значи първо, съдейки по тоя ти пост и по също толкова страхотния ти хит в Хита на сезона, мога да отбележа, че ти си тоя, дето чувството му за хумор нещо куца. Ако въобще нечие чувство за хумор куца тук. И ако на друг хуморът му куца, ти откъде-накъде реши, че е точно пък "здухан" тоя човек? Ако вече е позволено да се обиждаме и псуваме, що не казахте по-рано? Имам идеи в главата... :>
Второ, нали това е офтопик? Значи ти можеш да си плюеш потребители в трибуната, да разправяш кой "здухан", кой не, да псуваш Косово най-нагло и просташки, ама като изцепиш некоя глупост, никой няма право да се позабавлява на твой гръб. Брей, ама ти замисляш ли се понякога какви... искам да кажа - ти замисляш ли се понякога бре, брат? Все пак си някакво отговорно лице тук, не някой vаrkulak, дето ще обижда наред кат' му дойде :/
Въпреки че доста хора се чудят админът под влияние на алкохолa ли е бил, като те е правил мод, аз все си мисля, че има лъч надежда да си и оригинален (щот си много полезен, ама опитите ти да си оригинален куцат яко), ама сериозно си преориантирай изблиците на... селения кога и къде ще ги правиш. Тъпо е това, дето го правиш, злоупотребявайки с правата си.
И се пише СДУХАН, не ЗДУХАН.
Последна промяна от LoaD на пон мар 24, 2008 1:45 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.