Kiara написа:Цитат(Kiara @ Mar 21 2008, 06:30 PM) я си затваряй устата. на всяко гърне меродия пфу
ха ха ха ще си затворя устата...ама утре! Днес просто ми се говори....освен това е Ако искам ,само дето Аз не искам!Чусвам се чудесно и да ти кажа честно тъпите ти критики слабо ме вълнуват.Следващия път като станеш с лице към възглавницата си измии зъбите с белина,щото бълваш змии и гущери....да не кажа крокодили ахахахаххахаха..... out!
Цитат
death_row ..... Едит: Понеже темата е хубава и има доста интерестни работи по нея,пак я отварям при положение,че се спазва добрия тон!!!Благодаря за разбирането![/quote]
А пък ти вместо да ми се правиш на Майка Тереза,ми кажи така като ме гледаш как ме разглеждаш? Кво си помисли,че ще спазя добрия тон?Да бе да.....извиних се-обидиха ме.....е съжалявам не членувам във Стомана Перник,а и всеки знае какво се получава когато се съберат жени на едно място....КОКОШАРНИК! Ще си куткудякам докато не се появи палача със секирата....до тогава някой да иска еротичен хороскоп? ахахахахаххахаха