Анти-чалга 2

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

deskataf написа:Цитат(deskataf @ Mar 20 2008, 08:31 PM) Момчето идея си няма че мога да бъда "мъж" повече от него ахахаххахахаха
Теоретично - да. Интересно ми е как обаче на визия ще го докараш и по-специално с атрибутите.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
deskataf
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 02, 2008 8:20 pm
Контакти:

Мнение от deskataf »

kaos написа:Цитат(kaos @ Mar 20 2008, 08:36 PM) Теоретично - да. Интересно ми е как обаче на визия ще го докараш и по-специално с атрибутите.
Абе да ти кажа ....толкова нежни мъже се навъдиха напоследък,че ще се докарам до това ниво.....а колкото до атрибута ....всяка уважаваща себе си жена има най малко 2 вибратора ахахахахха така че и с това ще се справя :lol:
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]
Dark_Stalker
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 29, 2005 9:46 pm
Контакти:

Мнение от Dark_Stalker »

deskataf написа:QUOTE(deskataf @ Mar 20 2008, 09:35 PM) май се пише ЕМАНЦИПАЦИЯ :P
Еи не давате на човек и една правописна грешка да направи ве, по лоши сте и от бившата ми учителка по Български( горката много се измъчи на времето с мене)
.приятелка или жена да имаш? ааааааааХАХхахХАХхахха
Ами нз, за сега, утре ще видя дали още не е избягала МуХахахахХа(гаден сексистки смях) :a055:
[quote="Ray B."][i][color=blue]" Anything you dream is Fiction,
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]

[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
deskataf
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 02, 2008 8:20 pm
Контакти:

Мнение от deskataf »

Dark_Stalker написа:Цитат(Dark_Stalker @ Mar 20 2008, 08:42 PM) Еи не давате на човек и една правописна грешка да направи ве, по лоши сте и от бившата ми учителка по Български( горката много се измъчи на времето с мене)

Ами нз, за сега, утре ще видя дали още не е избягала МуХахахахХа(гаден сексистки смях) :a055:
е как да даваме.....честите грешки се превръщат в навик.... :a013:

Милата женица .....щом и да бяга и се налага.... ПляхаххАХхах (гаден женски смях)
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]
Dark_Stalker
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Dark_Stalker »

deskataf написа:QUOTE(deskataf @ Mar 20 2008, 09:45 PM) Милата женица .....щом и да бяга и се налага.... ПляхаххАХхах (гаден женски смях)
Ми де да ви знам акъла на вас Жените, ти му кажеш едно - то разбере друго :a014:
а ние мъжете сме си устроени просто (да не се разбира прости)-Като кажа че ми се пие бира примерно, наистина имам предвид точно това,а не някакъв намек относно нещо си, бляяях стига толкова философия :dizzy:
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]

[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

Каосе осещам май че пак се заяждаш? траи си там никой не те пита ако ми тряяше човек да ми гледа правописа щях да си намеря.
Сталкаре няма значение къф съм прото ти казвам истината и като казах Българи имах предвит цигани :)
Dark_Stalker
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Dark_Stalker »

Le6oqt1 написа:QUOTE(Le6oqt1 @ Mar 21 2008, 09:04 PM) Сталкаре няма значение къф съм прото ти казвам истината и като казах Българи имах предвит цигани :)
Ok, не се пали :a055: тука сме се събрали да си лафиме просто, а относно ориентацията-майтап да става :a070: то ако се връзваш на всичко, така ще се завържеш че после цял взвод часовникари не могат те развържат
Don't worry Be Happy :lol:
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]

Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
Контакти:

Мнение от Illuminate »

И сега онова зелено човече като заключи оооная тема, къде ще спамим?

Тука ли?... =]
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

Dark_Stalker написа:QUOTE(Dark_Stalker @ Mar 21 2008, 08:22 PM) Ok, не се пали :a055: тука сме се събрали да си лафиме просто, а относно ориентацията-майтап да става :a070: то ако се връзваш на всичко, така ще се завържеш че после цял взвод часовникари не могат те развържат
Don't worry Be Happy :lol:
Ами аз не се паля спок :a055: няам нищо против бъзиците :) . Просот каоса пак се опитва да се направи на умен но не му отива многа да си траи там и да не се заяжда.
Dark_Stalker
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Dark_Stalker »

Illuminate написа:QUOTE(Illuminate @ Mar 21 2008, 09:30 PM) И сега онова зелено човече като заключи оооная тема, къде ще спамим?

Тука ли?... =]
Ами аз нямам нищо против, - то и без това темата си е за спамене хихихихи :c022: :c022: :c022:
Насам народе, насам народееееее тука е спамаааааааааааааааа :n038: :a016:
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]

Отговори

Върни се в “Off Topic”