Едно от условията е свободно време - много свободно време. Да разгледаме различни варианти. ТИ си:
- работещ без компютър на работното място - нямаш шанс. колкото и да я разбираш играта най-малко 8 часа ти се губят в работа, транспорт до вас, транспорт до работатата - 10 часа ги няма. Сън поне 7-8 часа и то какво остава много малко време за игра. Този вариант го изключвам.
- работещ с компютър - по-добрия вариант тъй , като можеш да отделиш малко време от работното за булфа, но все пак зависи и каква ти е точно работата и какъв ти е шефа, но все пак си на работно място и трябва да се съобразяваш с това. ПП: имах един съюзник който беше продавач в магазин и въпреки, че нямаше много клиенти един ден е имал доста и въпреки, че не е успял да вслезе само 1 час пак беше занулен., тъй че и тоя вариант не е идеалния.
-ученик - не добър вариант за мен. първо,че 6 часа поне си на училище, 2-ро ,че трябва и да се готвиш за следващия ден -изпити, домашни и тн.
-студент - по-добрия вариант, тъй като може и да не ходиш редовно на лекции и после да копираш лекциите от някой приятел или да си купиш учебник и тн., но пак не идеалния варинат според мен.
Други неблагоприятни фактори:
- гадже - за да си добър в булфа - по-добре не. ще ти отнеме ценно време, ще ти се обажда ти ще се обаждаш, ще излизате насам натам. ще те разсейва.
- приятели за излизане - може, но само такива за по кафе или най-много по бира и сейвън изчислен с точност. т.е уговаряте се за 2 часа и след 2 часа жив умрял пред компа , щото корабите се връщат. Такива нощни гуляи, запивания дискотеки крият голям риск да се замоташ и да забравиш за играта и да бъдеш занулен.
Най-добрия вариант за мен
-неработещ с редовен доход, много добра връзка към интернет , в близост и-нет зала за всеки случай, без гадже и с голямо желание за игра. т.е говорим за човек, който не работи , но има доходи - да речем рентиер дава някво жилище под наем или магазин, офис и единствено в началото на месеца само отива да вземе наема или хазяина му го носи, плаща сметки за ток, парно и тн. онлайн и само излиза отвреме на време да зареди хладилника и да се види с приятели за час два. ей тва е идеяалния играч за мен.
какво мислсите вие ?