За кой е играта и за кой не е ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

Реших да засегана една тема, която е интересна и искам да разбера и вашето виждане по въпроса, та за кой е играта според вас или по-точно формулирано, какъв трябва да си за да използваш максимума от нея и да имаш шанс да си в челото на класирането, както по ресурсни, така и по бойни точки.
Едно от условията е свободно време - много свободно време. Да разгледаме различни варианти. ТИ си:
- работещ без компютър на работното място - нямаш шанс. колкото и да я разбираш играта най-малко 8 часа ти се губят в работа, транспорт до вас, транспорт до работатата - 10 часа ги няма. Сън поне 7-8 часа и то какво остава много малко време за игра. Този вариант го изключвам.
- работещ с компютър - по-добрия вариант тъй , като можеш да отделиш малко време от работното за булфа, но все пак зависи и каква ти е точно работата и какъв ти е шефа, но все пак си на работно място и трябва да се съобразяваш с това. ПП: имах един съюзник който беше продавач в магазин и въпреки, че нямаше много клиенти един ден е имал доста и въпреки, че не е успял да вслезе само 1 час пак беше занулен., тъй че и тоя вариант не е идеалния.
-ученик - не добър вариант за мен. първо,че 6 часа поне си на училище, 2-ро ,че трябва и да се готвиш за следващия ден -изпити, домашни и тн.
-студент - по-добрия вариант, тъй като може и да не ходиш редовно на лекции и после да копираш лекциите от някой приятел или да си купиш учебник и тн., но пак не идеалния варинат според мен.

Други неблагоприятни фактори:
- гадже - за да си добър в булфа - по-добре не. ще ти отнеме ценно време, ще ти се обажда ти ще се обаждаш, ще излизате насам натам. ще те разсейва.
- приятели за излизане - може, но само такива за по кафе или най-много по бира и сейвън изчислен с точност. т.е уговаряте се за 2 часа и след 2 часа жив умрял пред компа , щото корабите се връщат. Такива нощни гуляи, запивания дискотеки крият голям риск да се замоташ и да забравиш за играта и да бъдеш занулен.

Най-добрия вариант за мен
-неработещ с редовен доход, много добра връзка към интернет , в близост и-нет зала за всеки случай, без гадже и с голямо желание за игра. т.е говорим за човек, който не работи , но има доходи - да речем рентиер дава някво жилище под наем или магазин, офис и единствено в началото на месеца само отива да вземе наема или хазяина му го носи, плаща сметки за ток, парно и тн. онлайн и само излиза отвреме на време да зареди хладилника и да се види с приятели за час два. ей тва е идеяалния играч за мен. :a013:

какво мислсите вие ?
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

неблагоприятните фактори, които изброи не са голям проблем ако съумяваш да си разпределяш времето правилно :) Виж аз се сещам за други и то независищи от теб: интернет доставчика или пък диос за съсед ...
Последна промяна от macumba на пет мар 21, 2008 10:15 am, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

По лошо от 2рото май няма :) Само който не го е изпитал незнае :lol:

И мен ако питаш тези "неблагориятни" фактори са по скоро най-благоприятните, а булфа като цяло е неблагоприятен фактор :)
Последна промяна от sixkiller_k3 на пет мар 21, 2008 10:20 am, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Ученик, 6-8 часа на даскало, гтотвенето на уроците става до РС.В най-лошия случай смс-а спасява работата.Сън 4-5 часа.Приятелка нямам, а и както каза фен на барса, трябва да си доста голям въздържател за да имаш време за БФ пфахах, прав е гада.Излизане и пр. не е проблем ако имаш смс известие :) Доста голям фактор е в такива ситуации.

За работещите с компютър няма какво да коментираме, при тях `кяра` е най-голям :) )) Макар, че знам такива дето вече им е втръснало и не искат да поглеждат РС :D

А за случая с магазина, до колкото знам varvarin работи в магазин и има достатъчно време за игра ;) Достатъчно показателно е класирането по ресурсни миналия рунд на 3та и сeгашното по бойни точки :)

М... един от най-добрите варианти, чийто пример беше VAND1ZEL, участваше във форекс фондова борса(до колкото помня) :) Не е нужно да е на точно определено работно място и не му седи шеф на главата, абе... пей сърце :D... И денонощен достъп до РС
Последна промяна от Maat на пет мар 21, 2008 10:19 am, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ако някои вкарваха толкоз размисъл в играта, колкото тук - щяха да са невероятни флийтъри...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Много добре си е подредил мислите Димас ;) Както и да го погледнеш в изброените ситуации все е криво. Все пак става дума за 6 месеца рунд. Ако трябва да сме откровенни няма ли кой да те ситва - загубен си :Д
Основен фактор са приятелите - ако и те играят Бф - ОК- излезате малко и по определено време, не се пие много и жени в компанията няма :) . Иначе се влиза в една такава лоша /за Бф де/ поредица - пиене,жени, рециклаж, че не е истина.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

А що трябва да те ситва някой, при положение че интернет е в джоба ти - телефон, че зали колкото щеш ако е на зор работата, отделно че вече WiFi зони има навсякъде, а едно лаптопче е 600 лева... Не мога да ви разбера...
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Ами нямам нет на телефона - стар е, лаптоп за да играя на Бф не мога да си позволя да си купя, а задръстванията в София са много голям фактор. По принцип - да сейв докато се прибереш, но сейв за 2 часа по 2 пъти на ден с голям флот е тегаво - поне за мен, я нещо ще се връща, я флота няма да стига - все нещо изскача....
Е, в момента не играя :) определено поради други причини - пак от изброените - по скоро от допълненията :)
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Аз имам и имах много свободно време за игра ,като работих в зала.Пускаш и спираш не е сложно :lol: Имах и едни телефони да продавам и да говорят клиентите и валчера просто елеметарна работа. Чувам сега ,че във всички училища има пц с интернет не ти пречи и да си ученик и пак да играеш дори и в час. Wifi навлезе не само в София и по-малките градове като Сливен имаме дори и на кафе да си пак можеш да влезнеш да джиткаш :) Апък и не ти пречи примерно да си поискаш ако си на Бтк един модем и в радиус от 100 или 200 м покрай вас примерно пак да имаш нет.Плаща се 3 лева на месец отгоре.

Бтв някой да знае откъде може да се намери скайп на български за гсм ? :)
Последна промяна от Petar на пет мар 21, 2008 12:54 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
TheDzurk
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 05, 2007 1:47 pm
Контакти:

Мнение от TheDzurk »

Pexos, в момента както е направена играта, сейвъна е много евтин, в смиъсл такъв че газта се използва за 1-2 проучвания и не ти требе особено много, да си поддържаш едно 400-500к ти стигат, а и да ти намалее все има астероиди така че..
[size="4"]Важното е че не съм Алкохолик!, а че обичам алкохола :) [/size]

Only Bulfleet Football Team :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”