Акаунт
-
rallyrally
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Дава се акаунт във вселена 2 , 5к точки е които има желание да пише
Едит : Раса конфедерат , на какво е развито тук няма да пиша , които е заинтересован да ми пише ЛС , кои е отколко време играе и така и акаунта не е мои аз не играя...
Едит : Раса конфедерат , на какво е развито тук няма да пиша , които е заинтересован да ми пише ЛС , кои е отколко време играе и така и акаунта не е мои аз не играя...
Последна промяна от rallyrally на пет мар 21, 2008 5:22 am, променено общо 1 път.
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
15 кредита капаро турям за Киро!
Кирееееее, нали искаше акаунт? Ей го (в) на! По-добра каса от тая трудно ще се намери. Ъъъ... каса ли казах... :}
Кирееееее, нали искаше акаунт? Ей го (в) на! По-добра каса от тая трудно ще се намери. Ъъъ... каса ли казах... :}
Последна промяна от Illuminate на чет мар 20, 2008 10:40 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
каква раса е дай малко повече инфо , закакво го даваш какво има и тн.
Последна промяна от Raid на чет мар 20, 2008 10:43 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
какво значи "каса" по твоята логика би ли ми обяснил. - акаунт с добре развити мини нали и що да е каса. така като вземете да говорите направо ми става смешно. добре развити скорости и мини - каса. изобщо не е вярно - дали ще е каса или не зависи единствено от играча. аз като съм редовно пред компа ела ме обери да видим дали съм каса та дори и мините да ми дават по 20к метал на час. в момента в който си мислиш, че си успял качам всичко на меги и се дигам и така ще има да си играем целия рунд. просто го вмъкнах в темата да не се бърка развити мини и каса.Illuminate написа:QUOTE(Illuminate @ Mar 20 2008, 11:39 PM) 15 кредита капаро турям за Киро!
По-добра каса от тая трудно ще се намери. Ъъъ... каса ли казах... :}
Последна промяна от dimas на чет мар 20, 2008 10:52 pm, променено общо 1 път.
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
хихихих.... връзкарmisterya написа:Цитат(misterya @ Mar 20 2008, 11:55 PM) Стига мрънка! ПетАрчо ще те научи! Аз ще ходатайствам за тебе![]()
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
При положение, че от целия топ 20 само трима души досега не са удряни със загуби за тях, а някои и по бая пъти са, а "5к" точки влизат в топ 20, какво ми спориш? Каса е. Точка
.
Сега... касите биват два вида. Добра каса и лоша каса. Добрата каса... пак се цепи на два типа - общата каса, дето снася постоянно и на целия съюз...; и тая, дето ти снася само по веднъж, ама по много. Лошите каси... дават малко ресурс... а понякога и взимат от твоя, та дори ти чупят и кораби. От това по-лоши накъде!?...
Сега... касите биват два вида. Добра каса и лоша каса. Добрата каса... пак се цепи на два типа - общата каса, дето снася постоянно и на целия съюз...; и тая, дето ти снася само по веднъж, ама по много. Лошите каси... дават малко ресурс... а понякога и взимат от твоя, та дори ти чупят и кораби. От това по-лоши накъде!?...
Последна промяна от Illuminate на чет мар 20, 2008 11:06 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE