Погледни от добрата страна - niki и да го бия в главата, пак няма да иска да праща за кредити... то и да му дадеш, тая тиква куха щ'и ги върне... ама ако вземе акаунта, ще, не ще - 1,1k ги има
Давам акаунт debel
Обмислях го тоя вариант (че някой може да го направи), ама няма смисъл... поне аз лично имам около 2k там, a не съм нагъл за подобни неща, няма и да си го позволя
.
Погледни от добрата страна - niki и да го бия в главата, пак няма да иска да праща за кредити... то и да му дадеш, тая тиква куха щ'и ги върне... ама ако вземе акаунта, ще, не ще - 1,1k ги има
. Няма измъкване, ще се харчи
.
Последна промяна от LoaD на чет мар 20, 2008 11:55 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Ох,играе ми се,ама и топки искам да имам
.Дебел,може ли довечера да ти дам отговор,че искам да проведа разговор с жената(злостни коментари не ща,като се ожените ще разберете).И последно миоп ли е щото пише 420 ЗИ или нокс,че говориш за спидери?.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Е, че топки нямаш ли си?niki_god написа:Цитат(niki_god @ Mar 20 2008, 01:11 PM) Ох,играе ми се,ама и топки искам да имам.Дебел,може ли довечера да ти дам отговор,че искам да проведа разговор с жената(злостни коментари не ща,като се ожените ще разберете).И последно миоп ли е щото пише 420 ЗИ или нокс,че говориш за спидери?.
Миоп е бе, ама вече се е пообъркал малко
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
...Или ги е откраднал от съседа?!duinox написа:Цитат(duinox @ Mar 20 2008, 01:23 PM) що бе може да си е купил спиидари може би ?
Последна промяна от misterya на чет мар 20, 2008 12:26 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Сус бре, научих си урока млъкkaos написа:Цитат(kaos @ Mar 20 2008, 01:25 PM) Най-много сам да се занули, ама се случва))
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- KristinManukian
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
- Контакти: