otev написа:Цитат(otev @ Mar 19 2008, 03:01 AM) а на steff която даде 20кк рециклаж от последната ни среща и после по много самнителен на4ин си полу4и флотата обратно искам да попита защитника какво пишеше в доклада му.
Бъркаш! С теб битка нямам. Флот не ми е възстановяван, защото не се е налагало.... Мисля, че говориш за swan, но нямам намерение да коментирам или адвокатствам на когото и било. Това което знам по въпроса е че си ударил swan, в момент, когато сървъра е бил паднал и флота в последствие е възстановен частично....За въпроси от рода " ама защо и как?...не съм аз човека, който може да ти обясни или отговори.
От вчера чета тук разни "плачливи" обяснения, кой как нямал време да играе и как за малко щял да се изтрие или откаже, и как "АКО преди няколко дни същата тази планета БЕШЕ паднала щеше да....". Ами да се бяхте изстрили, бе хора. При положение, че не сте го направили и дори атакувате, не знам кво се обяснявате просто....Направихте грешка и си носите последствията. Това е! Никой не оспорва "майсторския" ви клас в БФ, вие сами се подценявате... Относно варианта "АКО тази планета беше паднала, преди няколко дни...." мога да кажа, че ако беше паднала планетата, положението днес щеше да е същото, със 99% сигурност. ГОДА щеше пак да си има същия флот и вие пак щяхте да се със същите доклади. Казвате, че играете, за да се забавлявате и не за класация. Ами добре! Забавлявайте се тогава. Но оставете и ние да се забавляваме. В случая "забавлението" е на макс при нас....Обикновено в дадена битка има подбедител и победен. В тази вие сте в ролята на победения. Кажете "браво" на опонента и да продължаваме... Следващият път нещата може да са различни...