ПП: Има си Радио Тотален Спамер, слагайте си там поздравите.
Анти-чалга 2
- kotara4ko
- Редник (Private)
- Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
- Контакти:
Виж ся, не съм казал, че слушам само едно нещо и съм пристрастен. Ми да като ми е весело слушам сръбско, слушам почти всичко. Но чалгата просто ме отвращава. Не е казано, че трябва да си съгласен с мен. Пък и всички които ме познават знаят, че съм много весел човекRaid написа:Цитат(Raid @ Mar 18 2008, 11:05 PM) много ми е познат тоя коментара ,но както казах музика се слуша според настроението ,а не според някакви глупости който си чул за определен стил музика , или пък всемогъщата война между емотата и металите пълни детинщини са това , се едно да се правиш на сектант ,но само дето не оправдаваш някаква измислена цел ,а си аутсайдър(паразит), който дава безполезни савети или по-скоро се опитва да ни вкара в правия(измисления път).
Глупости трябва да си психически неуравновесен човек ,че да твърдиш ,че слушаш една и съща музика и другите стилове неструват , това за мене си е човек без настроение.
Хихи, аре със здраве
От третия път може и да ме заболи
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
е не го приемай навътре писаното по-горе от мен , явно не те познавамКотарачко написа:Цитат(Котарачко @ Mar 18 2008, 11:20 PM) Виж ся, не съм казал, че слушам само едно нещо и съм пристрастен. Ми да като ми е весело слушам сръбско, слушам почти всичко. Но чалгата просто ме отвращава. Не е казано, че трябва да си съгласен с мен. Пък и всички които ме познават знаят, че съм много весел човек![]()
Хихи, аре със здраве![]()
В крайна сметка нали целта оправдаваше средствата па ще се прежалиш и чалга да слушаш за каузата
Последна промяна от Raid на вт мар 18, 2008 10:24 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
- blood_dodo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
- Контакти:
Raid - прав си, но не напълно. Нямал съм и се моля да нямам настроение, което да върви с чалга. Имам познати които слушат това... нещо... Не мога да кажа че 100% са неграмотни полу-идиоти, плод на три поколения инцести, ама и такива ги има.
И има доста заведения, за кръчми не съм сигурен, където се сервира алкохол и не пускат чалга (казах го...)
За мен чалгата е едно изфабрикувано средство за индиректна манипулация и никой не може да ме убеди в противното.
И има доста заведения, за кръчми не съм сигурен, където се сервира алкохол и не пускат чалга (казах го...)
За мен чалгата е едно изфабрикувано средство за индиректна манипулация и никой не може да ме убеди в противното.
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Просто не знаете как след определен брой шишета ракия + салати,какви музики се слушат и как хората драстично си променят музикалните вкусове

цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
deskataf
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 02, 2008 8:20 pm
- Контакти:
Именноniki_god написа:Цитат(niki_god @ Mar 18 2008, 11:26 PM) Просто не знаете как след определен брой шишета ракия + салати,какви музики се слушат и как хората драстично си променят музикалните вкусове![]()
![]()
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]
- blood_dodo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
- Контакти:
То добре, ама щом толкова алкохол трябва та да прослуша човек туй нещо... Айде изводите оставям за вас 
Последна промяна от blood_dodo на вт мар 18, 2008 10:33 pm, променено общо 1 път.
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
-
deskataf
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 02, 2008 8:20 pm
- Контакти:
един от изводите е:Алкохола не ти носи нищо добро......blood_dodo написа:Цитат(blood_dodo @ Mar 18 2008, 11:32 PM) То добре, ама щом толкова алкохол трябва та да прослуша човек туй нещо... Айде изводите оставям за вас![]()
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu