R.I.P. написа:Цитат(R.I.P. @ Mar 18 2008, 09:11 PM) Браво Браво !!! Я кажете поне малко историйка, тва онова ... и кажете кво има в битката отев - гоод оф уар ?
много скрап.....
то във всички битки - само това....
крайния резултат от наркоманизирани и надъхани пилоти - камикадзета и от двете страни....
близо час и половина боклукчийте на вселената се опитваха да почистят терена....
по едно време се уплаших че планетата на Бога на Войната ще се превърне във втори Сатурн
Последна промяна от CORWIN на вт мар 18, 2008 8:16 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
съжалявам нямам време за игра, иначе това нямаше да е края
годе мислех те за по голям мъж но с днешните си лс-та до HepBa43 ми падна в очите
а ти защо мълча до сега а
и колко пъти извади късмет та не ти падна планетата докато беше на сеив
ходи и си пусни тото
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
не съм мълчал... ти ме беше игнорирал. а нервачето нарочно го дразнех защото ми харесваше как се пали. срещу теб лично нямам нищо, наистина достойно играеш... и много досаждаш, което говори добре за теб. специално от отев се възхищавам много... хъса му за игра е жесток. евала на този човек. а колкото до пургатори... наистина исках да доида в началото при вас. смятам че съюза е супер и показвате класа. искрено се надявам да играем заедно някой от следващите рундове (ако имаме време разбира се).
искам да използвам момента да се извиня на всички от пургатори за днешните ми ЛС-та до нерваче ... освен на него разбира се. за мен това е едно арогантно мишле, което има голяма уста и малко телце. та... моля да приемете искрените ми извинения. умишлено дразнех нервачето и не обмислих постъпката си.
otev 1:300:1
Проучвания Ниво %
Оръжейни системи 11 55%
Щитове 13 39%
Броня на кораба 11 55%
Лазерни системи 14 70%
Йонни технологии 8 40%
Плазмени системи 6 30%
Сами си сметнете битката. Битките са в следната последователност:
1. весоо с 6-те ЗНС
2. отев
3. весо с 1 ЗНС[/quote]
Последна промяна от steff1 на вт мар 18, 2008 9:08 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Толко си могат Purgatory , не че нещо.... опитали са се ама Богът си знае работата и им е скъсал крилцата на корабчетата като на мухи и язък за лебениците моеше ги хапнеме
Яки битки!!!!
Последна промяна от bobon4e на вт мар 18, 2008 8:50 pm, променено общо 1 път.
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
бонбон...абе смешко,толкова си можели,земи замълчи, кат скочиш да биеш някой 100к отгоре ,земи са обеснявай,мизерник, или ако някой чуства че много я разбира играта, кат тебе явно, да дойде да ми обясни и на мен, аз нз как се играе, тука имат право да коментират само хора които са запознати с целия рунд досега в спййда..не такива бонбон4ета...къш от тука
относно кланетата, искам да поздравя целия съюз , затова ,че благодарение на тях , рунда е интересен на високите етажи, нещо което досега не се е случвало..поне не и в близките няколко рунда..точно така се играе, евала ви правя..и ви пожелавам поне малко късмет занапред в битките(вървете пипнете някоя циганка да му се невиди) Разбира се поздрави и за года...и за съюза му..също много добре се справят, макар той да понесе всички удари досега..и оцеля..(друг рунд няма да имаш толкоз късмет ман )
Последна промяна от seazar на вт мар 18, 2008 10:01 pm, променено общо 1 път.
Поздрави за отев и за весоо за смелостта да литнат срещу Года. Струва ми се, обаче, че го подцениха и затова резултатите са такива. Можеше по-отрано също така да се координира и събирането на рециклажа, който основно мисля беше обран от УорЛордс и сие. Все пак самият факт на провеждането на тази битка показва, че наистина тоя рунд е по-различен, като дори водещия класирането не е застрахован. Всички знаят, че атаката със ЗНС зависи и от шанса. Ако атаката на весоо преди няколко дни с 6 звезди по същата тая планета беше успяла, може би флота, с който сега Год го посрещна нямаше да го има...Явно Год си беше направил изводите и много внимателно се беше подготвил. Поздравления за добрата военна тактика !
ДА напиша и аз нещо тук. На вси4ки които играят по цел рунд и непомирисват битка, а само си пишат тук нямам какво да кажа. Които ме познава знае добре ,4е всеки рунд си разбивам флотите поне по неколко пати. Този рунд нема да баде разли4ех.... Разликата между мен и пове4ето драска4и тук е ,4е аз играя за кеф и класирания, победи и то4ки негоня. Още преди седмици мислех да си делна акунта поради простата при4ина 4е немам достата4но време за игра, освен това постоянните прекасвания на играта ме дразнеха много. За битките мога да кажа , 4е си правехме кефа . а на steff която даде 20кк рециклаж от последната ни среща и после по много самнителен на4ин си полу4и флотата обратно искам да попита защитника какво пишеше в доклада му. В моя пише " РАВЕНСТВО" . Искам да ми кажете господа и госпожи4ки игра4и колко от вас са атакували игра4 които е N 1 в класирането и е N 1 по боини то4ки и е "само" сас 140к то4ки пове4е от вас ???? И на колко от вас би се варнала и 4аст от флотата от меле в 12 рунда? Тази игра е на атака , без битки като тези играта е безинтересна, направихме ви шоо, да не заспите от скука докато си пазите смешните флоти. На Года мога само да кажа -БРАВО, добро меле стана , ако не беше посрешнал си делвах акаунта веднага. Битки като тези прават играта ИНТЕРЕСНА... но малко хора разбират.