Търся

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Търся си акаунт на диабло със облечен(и) герои(й) за игра , няма да сменям паролите и текива глупости ( да се циганя) просто ми се е доиграло а не ми се почва от 0-лата ако някой има да ми пише

ПП. не съм пристрастен и не санувам енигми и текива щуротий.От старата школа съм ама акаунтите си ги затрих някаде.Нямам мания за величие и текива отклонения , чесно казано не ми пука колко ресистанс дава или с колко дифенс повече определената картинка.
Последна промяна от Raid на съб мар 15, 2008 3:16 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Raid написа:QUOTE(Raid @ Mar 15 2008, 03:57 PM) Търся си акаунт на диабло със облечен(и) герои(й) за игра , няма да сменям паролите и текива глупости ( да се циганя) просто ми се е доиграло а не ми се почва от 0-лата ако някой има да ми пише
ПП. не съм пристрастен и не санувам енигми и текива щуротий.От старата школа съм ама акаунтите си ги затрих някаде.Нямам мания за величие и текива отклонения , чесно казано не ми пука колко ресистанс дава или с колко дифенс повече определената картинка.
сървър на близзард устройва ли те ?
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

леко офф... ама тва още играе ли се бре ? :c022:
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Raid »

ами ако може да се играе с нелегален софтуеър всичко ме устройва :) хеадофф дата алабала тека ми се е доиграло та леле :) айде давайте акаунтите на сам
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

може да се играе с нелегален софтуеър, разбира се. има си хефофф за таз работа, ама там са супер ламави и нз доколко ще ти е кеф, а и самият сървър е мн лагав...
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Raid »

абе давайте акаунти със някакви геройчета се ми е тая къде ще е и с какви ще е ,а и лага не ме притеснява свикнал съм
Отговори

Върни се в “Off Topic”