Сериали! Кой според вас е По-По-Най?
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
-
Dark_Stalker
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср юни 29, 2005 9:46 pm
- Контакти:
Lost - тъкмо догледах 7 епизод на 4 сезон и чакам другите с нетърпение
StarGate SG-1 определено е по добрия сезон
Стар Трек - Deep Space Nine оупънинга на сериала е велик
"Спиш с ЧОРАПИТЕ" - това да ви напомня на някои сериал
StarGate SG-1 определено е по добрия сезон
Стар Трек - Deep Space Nine оупънинга на сериала е велик
"Спиш с ЧОРАПИТЕ" - това да ви напомня на някои сериал
Последна промяна от Dark_Stalker на вт мар 18, 2008 6:31 pm, променено общо 1 път.
[quote="Ray B."][i][color=blue]" Anything you dream is Fiction,
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]
[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]
[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
-
DeadMan
- Майор (Major)
- Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
- Контакти:
Star Trek(Ентърпрайз и The next generation, Deep Space не съм го гледал) - сега се надявам и новият филм да си заслужава.
Приятели/Ало Ало/Женени с Деца - тях няма какво да ги коментирам, уникални и това е.
Почти няма друг сериал, който да ме е грабнал истински...Д-р Хаус все се каня да го изтегля, но забравям.
А LOST не знам защо, ама не ми допадна....идеята просто да хвърлят 50 въпроса, да отговорят на 5 и 3 сезона да се чудиш за останалите нещо не ми се понрави....but that's just me.
П.С. Относно Sliders - 1 и 2 сезон бяха добри според мен, след това смениха тематиката към по-екшън ориентирана и се размиха нещата...
Приятели/Ало Ало/Женени с Деца - тях няма какво да ги коментирам, уникални и това е.
Почти няма друг сериал, който да ме е грабнал истински...Д-р Хаус все се каня да го изтегля, но забравям.
А LOST не знам защо, ама не ми допадна....идеята просто да хвърлят 50 въпроса, да отговорят на 5 и 3 сезона да се чудиш за останалите нещо не ми се понрави....but that's just me.
П.С. Относно Sliders - 1 и 2 сезон бяха добри според мен, след това смениха тематиката към по-екшън ориентирана и се размиха нещата...
Последна промяна от DeadMan на вт мар 18, 2008 8:48 pm, променено общо 1 път.
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Скоро ще гледаме Континиума иначе Атлантиса си течеskorpion написа:Цитат(skorpion @ Mar 18 2008, 10:17 PM) StarGate (жалко че свърши SG-1)
Последна промяна от LorD DemoniC на ср мар 19, 2008 5:18 pm, променено общо 1 път.