Bulfleet / cstrike 1.6
Ами ако и Рояла го няма!? Впрочем, вие с него откога имате телефони ве... я ги дайте, че туко-виж ми притрябвал ситър, че вече се уморих да цъкам по копчетата на gsm-a всеки път като ми спре нета ;D :D Хяхя :>
Последна промяна от LoaD на пон мар 17, 2008 1:21 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Сървър ще намерим, ама пак ли така ще влизат хора "all over the world". Върки се изгуби за тва, че заради негова милост не слагахме парола преди. И това няма да е проблем предполагам?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Пак ли щА бияGuilty написа:Цитат(Guilty @ Aug 25 2008, 21:00) хехе, има ли хора със сървче да се впуснем отново... като едно време :? ако има нека пише, че така или иначе скуката в бф-то пак ме завладя .. ако има желаещи може да пишат тук![]()
Днес наработа,ама утре ако се организирате...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]