Целия топ 100 в протекция :P

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Кво ми говорите Zoro испотроши вселената :dizzy:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
Dark_Stalker
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 29, 2005 9:46 pm
Контакти:

Мнение от Dark_Stalker »

K_O_K_A_L_A написа:QUOTE(K_O_K_A_L_A @ Mar 16 2008, 04:16 PM) Кво ми говорите Zoro испотроши вселената :dizzy:
аааа, не е верно има още с какво да си изхранваме флотите, само тая пуста Газ все не стига :P
[quote="Ray B."][i][color=blue]" Anything you dream is Fiction,
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]

[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Флота? Кой каза флота? Колко искаш? 5 кръста, 10 кръста? 20 транса? За кога да ти пиша час? Ко викаш? Ше вземеш 20 бройки, ако са на половин цена? Не? 30? И колонизатор? Отлично ;P Нещо друго?

ИЗВЪНРЕДНА ПРОМОЦИЯ!
Уморихте се да вдигате безсмислени Лазерни системи!? Писна ви от Йони? Цените се вдигат, импулсните системи стават прекалено скъпи? Корабите стават бавно? Още нямате рециклатор, а ви трябват за Астероиди, за да имате газ? Комшията ви се кани с разни Скаутчета и Изтребителчета, а вие не можете да отвърнете подобаващо!? Обадете се веднага! S-O-S телефон 1-800-Вдигни-ниво-7-Търговски ви очаква! :>
Последна промяна от LoaD на нед мар 16, 2008 2:59 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Ми то първоначалното класиране се променя лесно . Бой да става . пък ще видим .Много мераклии за топа . ма да видим дали ще устискат.
Успех .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”