LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 15 2008, 06:27 PM) /off
Абе образователната система си е супер. Иди до УНСС с някой познат и виж как седят нещата. Нема Найк, нема Пума, камо ли Адидас... само Гучи, Армани, Версаче и прочие. Есенния каталог на мерцедес, БМВ и Ауди може да го видиш на живо отпред... А пък е доста често срещано явление човек да е в една специалност, една група - с брат си, сестра си, братовчед си, най-добрия си приятел от детството, няколко познати от предишния му клас, всичките му приятели, с които се събира всяка вечер още от 7ми клас, приятелката му, а още малко и кучето му... Е, ко ся, нормално!
Аз понякога се чудя въобще има ли нещо, което да е на поне 1% наред в цялата система ;D.
Бе да ти кажа не съм ходил още,ама предварителният там е на 6 април
Там съм...
Сега като спомена,почвам си задавам някои въпросченца от сорта на:
"Къде отиваме и за какво се борим,при положение че и да си скъсаш четирибуквието от учене,нечии мама и тати са платили вече за успешното изкарване на изпита?"
Ми ние 3 човека точно там сме решили да кандидатстваме,ама май направихме грубата грешка да си купим всички видове формули,примерни тестове,давани варианти,теми и прочие.Ако си бяхме концентрирали средствата целесъобразно можеше "случайно" и да сме в една група,както ти каза.
Дано да не сме прави(защото съм на твоето мнение) и всичко да мине добре.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]