Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Mega написа:Цитат(Mega @ Mar 14 2008, 07:19 PM) За тва казаха в едно предаване по Дискавъри-Mythbusters. Оказа се, че няма да се спасите май, но не помня защо.
Защото Бъстър (така се казва куклата за тестове) посрещна тавана с глава, а после заедно (главата му и таванът на асансьора) се размазаха в земята. Като малък и аз все се чудех на тоя въпрос... е, добре, че не ми се е налагало да пробвам . Ето част от епизода, забележи куклата в какво здравословно състояние я изнасят...: http://youtube.com/watch?v=6zPx5Amyt7A ;
blademaster_rado написа:5)Май не.Пробвал съм го като малък в асансьора.Само ще се размажа в пода му секунда по-късно.
Пробвал си като малък да скочиш в последния момент, преди асансьора да се разбие, и си се размазал в пода!? Брей, че тежко детство...
Последна промяна от LoaD на пет мар 14, 2008 9:18 pm, променено общо 1 път.
Горе едитнах мнението си с малко сметки....който му е интересно да погледне
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Mar 14 2008, 10:14 PM) Пробвал си като малък да скочиш в последния момент, преди асансьора да се разбие, и си се размазал в пода!? Брей, че тежко детство...
Да!Нашия специално спираше особено.Така че често си правех експерименти в него.Освен да си набия краката друго не ставаше.Тогава открих че е идиотско да го правя и спрях
Kiara написа:Цитат(Kiara @ Mar 14 2008, 10:24 PM) Фолъне, все на контра, помисли малко. Рибите дишат -> за да дишат им е нужна вода -> ако няма вода - умират => ожадняват или както искаш го наречи.
Пак те питам - ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА между нуждата от вода(жажда) и нуждата от ВЪЗДУХ!?Моля те - помисли преди да напишеш следващото си мнение.
Да, имат нужда от вода, но не по начина, по който на хората им е нужна, тоест когато са жадни.И помисли за онези чудодейни органи, наречени ХРИЛЕ.
@Генералисимус - зависи от височината...може и да се усетиш, но шансовете ти да оцелееш са нищожни
Последна промяна от Fallen_angel на пет мар 14, 2008 9:35 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Аз като че ли казах същото, просто без сметките А за blademaster-a... Ами браво на тебе
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
Kiara написа:QUOTE(Kiara @ Mar 14 2008, 10:40 PM) @фолъне Извинявай, ама тяхната нужда от вода е тъждествена с нуждата им от въздух. Понятията са еднакви за една РИБА.
Енаф, Стиа вече по този въпрос, контрата ти не важи, особено като говориш същото на друг език.
Не ти е леко на теб обаче...
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските