Да питам аз

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

Не се засягай, Петре, но и 4-мата, които минават обучение за игрови модератори в момента, са много повече в час от теб. death_row е форумен модератор, стига сте му претришали кокалите, малък е - ще се научи. Лоад беше модератор на 16 години или греша?

едит: Би ли ми изброил кой от charovna, niki_god, Karbankal и dios някога си е позволил да псува?
Последна промяна от GuessWH0 на пет мар 14, 2008 2:54 pm, променено общо 1 път.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Jade написа:Цитат(Jade @ Mar 14 2008, 03:53 PM) Лоад беше модератор на 16 години или греша?
На 17-тия ми рожден ден бре, как може да забравиш такава паметна дата :) )).

P.S.: Петре, мерси за комплимента, ама не ме намесвай в тия масови подборки и лабораторни опити :) Аз бях, а освен това всичко, което исках да се пипне тук-там по форума, го свърших още преди месеци. Един потребител може да е полезен винаги, когато го поиска и има умствения капацитет да го направи като хората, а още по-добре, когато е част от обществото на обикновените редови юзъри. Тия дни не съм отговарял из сериозните раздели, щото не мога да се вреда от админи и модератори (то не е лошо това де :D), а в чуждестранния раздел няма толкова много въпроси, по които да съм полезен, или нужда от превод. Като цяло - напоследък темите са си за админско око. Обикновено това бяха проблемните раздели, където може да си отчакаш за отговор. Сега не е така. Това се нарича прогрес :}
А iuda, nero и Batmana влизат във форума веднъж на високосна... :) . Пак не става ;) .
Последна промяна от LoaD на пет мар 14, 2008 3:07 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Петре ти все недоволен си. Аз като гледам кой са направили модери, все свестни хорица, дори и "ревльовци" от тях има, което е добре, ще подкрепят потребителите когато изпадат в обичайните "кризи" на оплакване(най-често при пълнолуние). Ма не виждам кой от тях може да не е модератор. Иначе това че 4ма готвите за игрови ме сгря малко, успех ;)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

А със Zoro ко става, ще му махате ли наказанието? ;D Или поне го накажете с Player [acronym='Penalty with allowed attacks']PWAA[/acronym] :) )))))
Keep space clean, it's not yours.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Исках мене, ма се оказах твърде хАлтурен :lol: Ко да пра'иш - хЪдминистраторска мафия :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”