kaos написа:Цитат(kaos @ Mar 14 2008, 12:27 PM) Краси, това си е откровено подстрекателство към ръкоблудство... Съобразявай се, че има и малки деца из форума.
кой за каквото си мисли
..... аз за бира си мисля, ай наздраве
kaos написа:Цитат(kaos @ Mar 14 2008, 12:27 PM) Краси, това си е откровено подстрекателство към ръкоблудство... Съобразявай се, че има и малки деца из форума.
Няма да използвам опитите си и ще изям яйцата.Само от партера няма да се счупят май.НО!Kiara написа:QUOTE(Kiara @ Mar 13 2008, 10:48 PM) Ето още няколко, подреждам ги по степен на трудност![]()
Имате 1000лв на по 1 лв, и 10 плика за писма. парите трябва да така да се разпределят в тези 10 плика, че каквато и сума да ти поискам да можеш да ми я платиш в пликове![]()
Задача 3:
Имаме небостъргач 100 етажа и две яйца.
Пита се: с колко най-малко опита можем да разберем от кой етаж няма да се счупи яйцето
Код: Избери всички
Задача 3:
Имаме небостъргач 100 етажа и две яйца.
Пита се: с колко най-малко опита можем да разберем от кой етаж няма да се счупи яйцетоДа се скъси продължителността и?Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Mar 14 2008, 10:57 PM) Популярността на 9-та симфония на Бетовен в Япония става причина да се въведе един международен стандарт.Кой е той?
Да видим кой ще реши тази![]()
'Размерът' на компакт-дисковете и касеткитеFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Mar 14 2008, 10:57 PM) Популярността на 9-та симфония на Бетовен в Япония става причина да се въведе един международен стандарт.Кой е той?
Да видим кой ще реши тази![]()