Умници от всички вселени, обединявайте се :)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

За жалост имаш само 2 яйца обаче :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

за задачата с ключа никъде не е казано, че трябва да го доказват :) може би това е як жокер към отговора, ако ми е вярна логиката ;)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

GeNeRaLiSiMuS написа:QUOTE(GeNeRaLiSiMuS @ Mar 14 2008, 12:45 AM) За жалост имаш само 2 яйца обаче :)
Достатъчни за да ги продадеш като оръжие за масово поразяване :)
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Mar 14 2008, 12:45 AM) За жалост имаш само 2 яйца обаче :)
Мдам. Но са яйца, а не мраморни блокчета. И трябва да си извратен математик за да започнеш да теоретизираш относно издържливостта на яйчената черупка при падане от амнайстия етаж. Решението е да мислиш като нормален човек. :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ето още една загадка :

Вървите по въжен мост.Стигайки до средата, виждате че пред вас гори огън.Обръщате се и зад вас пак гори огън.Какво ще направите, за да се спасите?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Maat »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Mar 14 2008, 01:04 AM) Ето още една загадка :

Вървите по въжен мост.Стигайки до средата, виждате че пред вас гори огън.Обръщате се и зад вас пак гори огън.Какво ще направите, за да се спасите?
В такъв случай трябва сериозно да се замислиш и да спреш тревата :)

Колко зад мен и пред мен гори огън? 10-20 см ? 1-2 км? Или ми е изгоряло въжето? Уточнявай се де.
-
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Няма абсолютно никакво значение колко е точно :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Maat »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Mar 14 2008, 01:20 AM) Няма абсолютно никакво значение колко е точно :)
Ми ще сляза от моста тогава, не си казал че от долу има някаква бездънна бездна... :) Или пък ще продължа, може в гетото на 5 км да горят гуми :)
-
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Каос ако трябва да сме най-коректни към задачата с яйцата трябва да си извратен математик с богати познания по физика, за да можеш да теоритизираш каквото и да било :)

Трябва да си изровя задачите дет ми ги даваха по олимпиади да ви дам да се забавлявате...Лами,картоиграчи,Крал Артур(това беше национално състезание) кви още съм засичал... Бе глупости общо взето :)

Киара с риск да се обидиш мойте саболезнования,че математиката ти е любима :c022: На мен спря да ми е любима когато видях,че за да ставам за състезания трябва да ми промиват мозъка от 1-ви клас, а на мен не ми го промиваха.

Айде лека и мека от мен и който има желание нека ми пожелае едно успех в събота сутрин :)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Maat написа:Цитат(Maat @ Mar 14 2008, 01:31 AM) Ми ще сляза от моста тогава, не си казал че от долу има някаква бездънна бездна... :) Или пък ще продължа, може в гетото на 5 км да горят гуми :)
Приеми, че под моста има крокодили на 2-седмична зеленчукова диета :lol:

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”