ВАЖНО!!!Без ШЕГИ!!!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

ще очаквам да ми звъннат по GSM до утре вечерта. ако съм сред 20-тината, обличам си наметалото и хуквам у дома на госпожата по немски. тя старица, ама добре ми преподава.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ти па кви ги дрънкаш,аз ли нещо нечета или никой не е обсъждал за някви 20ма и наметала?

Пфи тва булфа вреди сериозно
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

ех да фи.....уж щеше да няма тикава па вие на спам я ударихте!
я некой от красивите админки или от пичовете админи да позадраска тук таме дет нема статийка по тема "СПАМ"а не дет исках да питам ама вие ми утепахте желанието.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Тренирай да четеш и после да преразказваш. 100% ще ти дадат първо да го прочетеш за 15 мин.
КЪСМЕТ!!!
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Мда,попринцип квестора ти го чете един път,пред всички де и след това ти раздават листи които четеш 15 минути,имена и всичко подобно се записва на дъската.Нямаш право на записки.Съвета на донатело ще ти помогне 100%.

Fly safe
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

нямам намерение да звуча песимистично или да отказвам автора на темата от подобни прояви... но най-добре да обърне повече внимание на правописа, иначе най-много да изкара минусов резултат на този преразказ...
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

sin_zaek написа:Цитат(sin_zaek @ Mar 14 2008, 12:30 PM) нямам намерение да звуча песимистично или да отказвам автора на темата от подобни прояви... но най-добре да обърне повече внимание на правописа, иначе най-много да изкара минусов резултат на този преразказ...

Пхахаха тва ме сцепи...
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

От това което разбрах:
утре във 8:30 е състезанието :)
ще има 30 въпроса по Български език и Преразказ на дадено нещо(утре ще разбера какво).
Ще ни прочетът даден текс(от ученото до сега) и ще имам на разположение от 8:30 до 11 часа да съм готов(може и по-бързо)....
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

www.teenproblem.bg си има за тази цел.(по последни спомени такъв беше сайтът)
Я си представи ако всеки почне да пише за проблемите си във форума какво ще стане-я аз да си напиша "Защо не съм толкова добър като Федерер и Надал" и да пусна тема,я някой друг да напише "Защо ми спря нета когато ме атакуваха" ,трети да напише тема "Защо ме уволниха от работата" и т.н.
Последна промяна от Nicson The Fearless на съб мар 15, 2008 3:51 pm, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Преразказ... a след 10 години, изпитът им ще е да напишат правилно 5 изречения по избор... а същевременно още във 2ри клас ги почват с чужд език и ЗИП (аз за пръв път ЗИП имах в 9-ти клас, lol). ;D Що все педе... пардон, искам да кажа транссексуално ориантирани индивиди, ги взимат в Министерството, идея нямам...

Лирическо отклонение :) .
Последна промяна от LoaD на съб мар 15, 2008 4:19 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”