ВАЖНО!!!Без ШЕГИ!!!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Дуум ще кажа на мама...Бате а на мен ми се смеят тука че съм дете...Тебе ако те чуят кви ги разкправят ще гаврят повече и от рояла след разговор с него по скайоп :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Пхахаха секси глас си има момчето ама обещах да не го качвам във форумо...

Деад в нащо даскало много хора цъкат,а от по-големите класове знам само симонакис,дудо и Генесис...Случайно да си някой от тях :?

П.П:Дум принципно аз ако го карам на тото си късам 4 листчета и карам колегата до мен (четвъртокластника,защото стях сме винаги на чин) да изтегли едно от тях...Което се падне това пиша...
Последна промяна от rumpolino на чет мар 13, 2008 7:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

българския ще е на 5, 6 и 7 клас правилата. на 5 клас ги знаех безупречно, на 6 горе долу, 7 малко повече се продъних.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

е кво тии пука акт сме най-малките :bravo:
във мойто училище знам само за 3-ма който ПРЕДИ са играли ама повече от 10К не са имали :lol: сега се мъча 1-ния пак да го зарибя че да си видим силите че все ми се перчи па кой знае-може би съм най-добрия във даскалото ;)
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

идвам и се меря с твоите знания. :P
Последна промяна от ivan321 на чет мар 13, 2008 7:52 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Mar 13 2008, 08:48 PM) Дуум ще кажа на мама...Бате а на мен ми се смеят тука че съм дете...Тебе ако те чуят кви ги разкправят ще гаврят повече и от рояла след разговор с него по скайоп :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Пхахаха секси глас си има момчето ама обещах да не го качвам във форумо...

Деад в нащо даскало много хора цъкат,а от по-големите класове знам само симонакис,дудо и Генесис...Случайно да си някой от тях :?
/off Оригиналния чалгар се обади :) Ти сам каза, че не ми отстъпваш по гласец :D Айде пусни записа дето направи, от 20минутния разговор по тела бре, нали имаше ;)
/end offtopic

Дуум, прекалено много се филмираш, успокой се - не нестъпва апокалипсис!
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
DeadMan
Майор (Major)
Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
Контакти:

Мнение от DeadMan »

@Doomguard

Не си взимай 2 литра кола..не й е това идеята+ще ти се допикае(като не е лошо човек да отиде 1 път, просто да се отпусне малко и да помисли...макар че с тия тестове май няма такива екстри). Половинка, максимум литър, личен съвет просто.

@Rumpi
Нет, не съм от тез тримцата. То може и аз да ги познавам, ама като не питам кой цъка булфийт, знае ли човек:D
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Ако е за вкъщи 2 литра кола докато учи;за неделя:ако е 2 часа(би трябвало да знае)-половинка/ако е 4 часа-литър 250
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Пхах както и да е,по едно време преди 2-3 години те ме зарибиха по играта,знаеш кви сийтъри бяхме...Най-големия ми рекорд беше когато зарибих целия ни клас-7б от 29 човека 20 цъкахме...15 от 16 момчета и 5 момичета...За майтап няма да забравя,когато още ръгаше смс за определената екстра имахме информатика и сички да си проверат булфа и ни бяха наказали 20човека за мултита :lol: :lol: :lol: ms94 предполагам всичко го знаете :e014: Дуум много здраво се вживяваш,зарязала те,ем как нема те зареже ако ги разправяш такива в релания живот...Бтв роялски моя глас си е много секси ве,ти като почнеш с тва ние,направо ни събаряш от стола от смях...Питай бандата :lol:

Бтв нема да забравя,звъня на рояла и си говорим 30мин,ония келеш ми разправя как неможе да говори по скайп и си дрънкаме нещо и накрая му направих запис на гласеца дасе смеят алл ама нема го давам,та след 30мин набутване момчето разбра че трябва да натисне зелената слушалка на скайп за да говори.... :dizzy:
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Mar 13 2008, 08:58 PM) Бтв нема да забравя,звъня на рояла и си говорим 30мин,ония келеш ми разправя как неможе да говори по скайп и си дрънкаме нещо и накрая му направих запис на гласеца дасе смеят алл ама нема го давам,та след 30мин набутване момчето разбра че трябва да натисне зелената слушалка на скайп за да говори.... :dizzy:
пусни го... опааа то май само ти се чуваше хахаха, нищо - няма да ти се смеят... много :D
а за скайпа - е, не можех - ама още не съм преинсталирал lol

/end offtopic

P.S.: много офф стана o_O
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Пхах аз тамън те псувах за запознанства с к**с и ти мен за някви женитби и се карахме как требе си преинсталнеш уина и то зе та се орави...Ти не се ебавай с мене и тебе ще запиша,верно нещо не се чуваш ама карай :lol:

Нещо обърнахме темата...
Последна промяна от rumpolino на чет мар 13, 2008 8:05 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”