ЦитатАз-Скай?
Тя-Да.
Аз-Какъв?
Тя-Ами де да знам,май е последна версия
Пхахахах
FACE_OFF написа:QUOTE(FACE_OFF @ Mar 9 2008, 05:48 PM) Да взема и аз да се включа![]()
Мамо, просто ми, че се родих две седмици по - рано.
Тате, прости ми, че приличам на теб.
Сестра ми- прости ми, че те бия постоянно
![]()
Гадже, прости ми, че ти изневерявам понякога с машината![]()
И всички вие знайни и незнайни войни - простете ми, че съм руса и понякога задавам неудобни въпроси в играта, но иначе как щях да си оправдая русия цвят на главата![]()
Ще ми простите и за евентуалният ресурс, който си мисля да заграбя, както и за евентуалната флота, която може би ще строша![]()
Код: Избери всички
за вселена СИЙДМи той, Сифона пак е прекалил с дозитеCooL написа:Цитат(CooL @ Mar 12 2008, 12:48 PM)А вселена Лийч, м ? Как не сте помислили за това, а ?Код: Избери всички
за вселена СИЙД
П.П.-В предложения (Вицове)
mesara написа:QUOTE(mesara @ Mar 13 2008, 05:53 PM) Много от ирачите използват хакове, сложете неква защита на тая игра
_No_Name_ написа:Здравейте!Реших,че може да се добави и опция при атакаите(естествено само във Вселена Спийд)когато правиш атака с/у защитника да взимаш и половината от наличната му енергия...Това няма да е никак зле,а и мисля че е по-осъществимо от останалите предложения(не че и те не са за одобрение)Надявам се да има одговор от Админ...Благодаря предварително !![]()
![]()
![]()