[ No Respect ] iona_iona vs [ ҢΣŁŁ₣ỈŘΣ ] Mega

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Mega
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет ное 23, 2007 5:02 pm
Контакти:

Мнение от Mega »

Здравейте, ето и една битка от мен, ето какво може да стане като интернетът ви неочаквано спре. Аз съм в ролята на потърпевшият.
Към 8 вечерта ми се връща сейвъна, но нямах газ да го пратя нанякъде и си викам "Ще изчакам половин час и ще си събера малко газ", след 30 минути рефрешвам, но "страницата не може да бъде заредена". Реших, че сървъра пак е сдал багажа, но пробвах и с други страници, няма нет изобщо.

Та ето и резултата:

[ No Respect ] iona_iona vs [ ҢΣŁŁ₣ỈŘΣ ] Mega

Бекъп
Последна промяна от Mega на чет мар 13, 2008 6:36 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

Хм,много лошо са те прецакали!Жалко,че добри играчи приключват играта заради независещи от тях фактори :(
Иначе битката наистина е качествена,лошото е че ти си потърпевшия.
Но все пак като видя,че нямаш нет,не се ли сети за някой комшия?Все пак от както са ти спряли нета до самата битка има два часа и половина и си можел да реагираш :c022:
Последна промяна от Primal Fear на чет мар 13, 2008 7:24 am, променено общо 1 път.
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

Друг път прави савена на 500 галактики и се надявай, че флотата идва малко по късно от това време, в което си седнал в булфа. Жалко. Все пак се надявай на живот и късмет. :) Няма да оценявам битката, защото ще обидя защитника. :(
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

много кофти се е получило. аз също така изгорях и то точно в 3-та. Единствения начин е да намериш и-нет зала, ама може ли да си плащаме за домашен нет и да ходим по и-нет зали. тва не е нормално.
Mega
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Mega »

Е, когато нета спря, атаката още не беше пратена. А зала има наблизо, но не ми се разкарваше до нея. Обикновено когато спрат нета е за кратко- 20-30 минути, надявах се, че ще си дойде навреме.
Последна промяна от Mega на чет мар 13, 2008 11:30 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

Това дет каза димас е друг въпрос. Можеш да имаш нет, но не всеки е безупречен. А и технологията в днешно време се усъвършенства, но дава още по-големи проблеми. Явно хората в миналото са живеели по-добре и от нас сега. Също така, моя нет е на 3 вида: тв, телефон и нет. Ако нета ми спре, мога да изключа нета и да ползвам на негово място телефона, което разбира се, се плаща. С това не се опитвам да ви заблудя, ами само да ви кажа, че не всичко е безупречно.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Mega написа:QUOTE(Mega @ Mar 13 2008, 12:21 PM) Е, когато нета спря, атаката още не беше пратена. А зала има наблизо, но не ми се разкарваше до нея. Обикновено когато спрат нета е за кратко- 20-30 минути, надявах се, че ще си дойде навреме.
Смс мода също помага, като не ти се разкарва ;)
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
MrSamz
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 25, 2007 4:00 pm
Контакти:

Мнение от MrSamz »

Изключително много съжалявам за случилото се, защото Mega e невероятен играч и това да се случи да не е преценил нещо я с флотата я с газта досега беше невиждано, но уви... надявам се да започнеш скоро възстановяването на флотата, а ако имаш проблеми с нападатели винаги съм на линия за теб ;)
Dark_Stalker
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 29, 2005 9:46 pm
Контакти:

Мнение от Dark_Stalker »

Дам, гадно е когато се скапе Нета :dizzy:
Аз не играя в 3-та вселена, но щом като казвате че е добър играч не мога да разбера защо има толкова разнородна флота ? И само 3 рециклатора са невероятно малко, освен ако другите са били в полет.
15 колконизиращи кораба !? WTF?
Последна промяна от Dark_Stalker на съб мар 15, 2008 9:24 pm, променено общо 1 път.
[quote="Ray B."][i][color=blue]" Anything you dream is Fiction,
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]

[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
Mega
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Mega »

Maat написа:QUOTE(Maat @ Mar 15 2008, 06:00 AM) Смс мода също помага, като не ти се разкарва ;)
А като не ми се дават пари..., а и кода го нямам записан.
MrSamz написа:QUOTE(MrSamz @ Mar 15 2008, 10:31 PM) Изключително много съжалявам за случилото се, защото Mega e невероятен играч и това да се случи да не е преценил нещо я с флотата я с газта досега беше невиждано, но уви... надявам се да започнеш скоро възстановяването на флотата, а ако имаш проблеми с нападатели винаги съм на линия за теб ;)
Благодаря! Ще те имам впредвид!
Dark_Stalker написа:QUOTE(Dark_Stalker @ Mar 15 2008, 10:53 PM) Дам, гадно е когато се скапе Нета :dizzy:
Аз не играя в 3-та вселена, но щом като казвате че е добър играч не мога да разбера защо има толкова разнородна флота ? И само 3 рециклатора са невероятно малко, освен ако другите са били в полет.
15 колконизиращи кораба !? UTF?
Другите ми рециклатори бяха строшени няколко дни по-рано (от невнимание) За колонизаторите, не е това което си мислиш :a050: Няма сега да ти обяснявам откъде са се взели те. И WTF "UTF"!?
Последна промяна от Mega на съб мар 15, 2008 9:01 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”